Obnoviť stránku

VideoStudio 2018 Ultimate ML EU Box

Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VideoStudio 2018 Ultimate ML EU Box

Premeňte svoje fotografie a videá na nevšedný pohľad. Corel VideoStudio Ultimate 2018 ďalej rozširuje oceňované pracovné postupy o jednoduché používanie, aby sa vaša kreativita prejavila bez obmedzovania. Editácia videa je zábavná a jednoduchá. Poruke bude mať stovky kreatívnych efektov, šablón a titulkov. S novými nástrojmi ihneď video orežete, zmeníte veľkosť a súčasne zobrazíte viacero videí. K dispozícii je kompletná súprava nástrojov pre prácu s videom, ako je nahrávanie obrazovky alebo editácia 360° videa.

Kľúčové vlastnosti Corel VideoStudio Ultimate 2018

  • Editácia až 4K Ultra HD videa
  • Zjednodušené používateľské rozhranie
  • Rozšírený pracovný priestor
  • Extra ponuka – viac ako 2 000 filtrov, efektov, titulov, prémiových pluginov
  • Editor 3D titulkov
  • Stabilizácia videa
  • Vylepšené nástroje pre úpravu videa vrátane 360°
  • Nové nástroje pre korekciu objektívov

Viacero videí do jedného

Ukážte viacero videí súčasne s novými šablónami Split Screen. Len pretiahnite podklady a vytvárajte pôsobivé propagačné a spomienkové filmy. Chcete to presne podľa seba? Vytvorte si vlastné rozvrhnutie rozdelených obrazoviek. V Corel VideoStudio Ultimate 2018 je tiež k dispozícii synchronizácia záberov z niekoľkých kamier, aby ste ukázali udalosť až zo 6 uhlov.

Hladšie a rýchlejšie vykresľovanie

Corel VideoStudio Ultimate 2018 je optimalizované pre najnovšie technológie akcelerácie videa od spoločností Intel a nVidia. Vďaka tomu nová verzia 2018 zvyšuje efektivitu, lebo je dramaticky zrýchlené vykresľovanie populárnych formátov súborov. Podporuje aj najnovší XAVC-S, takže môžete exportovať video priamo z karty v kamere alebo fotoaparátu.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Produkt Corel VideoStudio

Typ licencie

Typ licencie Fyzická licencia
Kód:  WZ570h
Produktové číslo:  VS2018UMLMBEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04