Obnoviť stránku

Victrola Premiere V1, hudobný systém

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
518,90 €

Victrola Premiere V1, hudobný systém


Dokonale znejúci stereofónny gramofón

Victrola Premiere V1 je stereofónny gramofón, ktorý sa svojím zvukom zaraďuje medzi najlepšie znejúce all in one prístroje tejto značky. Okrem skvelého zvuku tento jedinečný gramofón tiež skvele vyzerá, vďaka čomu sa stane ozdobou každej domácnosti a počúvanie hudby sa stane jedinečným zážitkom. Victrola PremiereV1 je vybavený integrovanými stereoreproduktormi, bluetoothom na bezdrôtové streamovanie hudby, funkciou na pripojenie k televízoru či Vinyl Stream, ktorá umožňuje streamovať obľúbenú nahrávku do akéhokoľvek bluetoothového reproduktora či slúchadiel.

Stereogramofón Victrola Premiere V1 je vybavený pokročilými technológiami pre maximálny výkon

Stereogramofón Victrola Premiere V1 sa môže honosiť patentovanou antivibračnou technológiou, ktorá zaisťuje poslucháčom ostrý a čistý zážitok z počúvania bez obetovania hlasitosti z basovej odozvy, čo pri tradične riešených all in one gramofónov nie je väčšinou možné. Kovový tanier, silikónová protišmyková podložka a jedinečne navrhnutý protiprachový kryt vytvárajú dokonalé spojenie ochrany záznamu a dizajnu – gramofón Victrola Premiere V1 tak možno bezproblémov integrovať do akejkoľvek miestnosti v domácnosti. Gramofón okrem toho disponuje vysokovýkonnou, pohyblivou, magnetickou cartridge Victrola VPC-190 a špeciálne vyvinutým hliníkovým ramienkom na obnovenie dynamiky, širšiou frekvenčnou odozvou a špecifikovaným prítlakom.



Vychutnajte si bezdrôtové streamovanie bez káblov

Vďaka bezdrôtovému pripojeniu budete môcť streamovať hudbu zo zariadenia do integrovaných stereoreproduktorov. Svoje obľúbené albumy môžete tiež streamovať prostredníctvom gramofónu Victrola Premiere V1 do akéhokoľvek bluetoothového externého reproduktora či slúchadiel, a to prostredníctvom technológie VinylStream. Optický port a dodávané multifunkčné diaľkové ovládanie okamžite premení systém na špičkový, štýlový televízny soundbar.

S gramofónom Victrola Premiere V1 si môžete dopriať vynikajúci hudobný zážitok

Ako súčasť systému Premiere V1 Music System je možné stereofónny gramofón V1 bezdrôtovo spárovať s externým subwooferom Premiere S1 (súčasťou balenia), čím získate skutočne vynikajúci zážitok z počúvania v plnom rozsahu. To všetko bezdrôtovo cez bluetoothové pripojenie. Vďaka jedinečnej technológii, starostlivému dizajnu a prémiovým komponentom poskytuje stereofónny gramofón Victrola Premiere V1 neporovnateľnú kvalitu zvuku a opäť posúva hranice vo svete vinylu.



Kľúčové vlastnosti stereofónneho gramofónu Victrola Premiere V1

  • Prémiový dvojpásmový stereosystém
  • Patentovaný antivibračný systém remeňového pohonu umožňuje, aby nahrávky boli prehrávané ostro a čisto aj pri vysokej hlasitosti bez vibračného skreslenia
  • Kovový tanier so silikónovým slipmatom, ktorý chráni vinyl a vydrží mnoho rokov
  • Multifunkčný, podsvietený ovládací gombík so vstavaným hlasovým potvrdením
  • Kovové ramienko s nastaviteľným protizávažím a funkciou anti-skate na ochranu dosiek
  • Multifunkčné kovové diaľkové ovládanie na ľahké ovládanie hlasitosti a prepínanie zdroja z akejkoľvek miestnosti
  • Technológia Vinyl Stream umožňuje streamovať nahrávku do akéhokoľvek externého bluetoothového reproduktora či slúchadiel
  • Zvukovo navrhnutý na bezproblémové a bezdrôtové spárovanie so subwooferom Victrola Premiere S1
  • Balenie obsahuje: V1 Music systém, kryt proti prachu, 45 RPM adaptér, diaľkový ovládač, silikónovú podložku, optický kábel, sieťový kábel

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Typ HiFi
Predzosilňovač Vstavaný
Náhon Remienkom
Ovládanie Poloautomat

Vlastnosti a funkcie

Prehrávané médiá LP
Rýchlosť otáčok (ot./min) 33,3, 45, 78
Pripojenie S Bluetooth, S RCA výstupom, Jack 3,5mm výstup, AUX vstup
Funkcie S MP3 prehrávačom
Vlastnosti S reproduktormi, S krytom, Odolnosť proti vibráciám, Regulácia hlasitosti
Typ ramienka Rovné ramienko
Dizajn Drevený, Moderný

Prenoska

Typ prenosky Elektromagnetická (MM/MC)

Dodávané príslušenstvo

Dodávané príslušenstvo Diaľkové ovládanie, Podložka Slipmat, Prevodník pre 45 ot./min

Rozmery a hmotnosť

Šírka 380 mm
Hĺbka 420 mm
Výška 200 mm
Hmotnosť 6,15 kg

Farba

Farba Čierna, Hnedá
Kód:  VICT008a2f
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VPMS-1-ESP-EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17