Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

VICTORINOX SwissClassic - Nôž na paradajky, čierny

5,0 501 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,80 €

VICTORINOX SwissClassic - Nôž na paradajky, čierny

Firma Victorinox má  dlhoročnú tradíciu výroby nožov a ich príslušenstva, navyše sa v jej produktoch odrážajú ako skúsenosti, tak aj nápady na nové  inovácie  a netradičný dizajn. Taký je aj tento špeciálny kuchynský nôž na paradajky s čepeľou dlhou 11 cm.
guľatú špičku a vlnkovité ostrie,  takže sa skvele hodí na spracovanie paradajok, využitie však iste nájdete aj pri spracovaní inej zeleniny či ovocia.  Ergonomická protišmyková rukoväť  vám výrazne uľahčí prácu s nožom na každodenné použitie.
Parametre a špecifikácia: 
Čepeľ: 
oceľ, vlnkovité ostrie
Rukoväť: 
protišmyková
Dĺžka čepele: 
11 cm

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ noža Nôž na zeleninu
Materiál rukoväti Plast

čepeľ

Materiál čepele Oceľ
Dĺžka čepele 11 cm
Kód:  EAY3002h
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6.7833
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04