Obnoviť stránku

VICTORINOX Sentinel One Hand

4,8 32 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

VICTORINOX Sentinel One Hand

Sentinel One Hand

Veľký zatvárací nôž

Spoločnosť VICTORINOX vyrába svoje produkty od roku 1897, čo predstavuje záruku tej najvyššej kvality. Veľký zatvárací nôž s rovnou čepeľou od spoločnosti VICTORINOX je vybavený čepeľou z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Vreckový nôž Sentinel One Hand disponuje 4 funkciami a praktickým oceľovým očkom, vďaka ktorému môžete nôž zavesiť na kľúče alebo šnúrku.

Neoceniteľný pomocník

Veľký zatvárací nôž Sentinel One Hand je vhodný pre všetky možné činnosti, ktoré si viete predstaviť. Dostatočná vybavenosť a veľkosť robia z tohto vreckového noža neoceniteľného pomocníka, nech ste kdekoľvek. Dĺžka v zavretom stave je 111 mm, vďaka čomu nebudete mať problém nosiť nôž Sentinel One Hand stále pri sebe.

VICTORINOX Sentinel One Hand
Kód:  EAY1010b
Produktové číslo:  0.8413.M3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14