Obnoviť stránku

VICTORINOX CeramicLine 12cm

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VICTORINOX CeramicLine 12cm

Kompaktné keramický nôž na zeleninu.Výborne krája krátke rezančeky z rôznych druhov zeleniny, alebo seká petržlenovú vňať, bez znehodnotenia minerálnych látok a vitamínov ocelí.
Popularita keramických nožov neustále rastie: medzi ich výhody patrí najvyššia možná kvalita krájanie, ostrosť čepele po veľmi dlhú dobu a chuťová neutralita čepele.Čepele keramických nožov sa vyrábajú z práškového oxidu zirkoničitého vysokej čistoty, stlačeného pod veľmi vysokým tlakom a spečeného v špeciálnych spékacích peciach pri teplote 1500 ° C.Výsledkom je čepeľ s mimoriadne vysokou tvrdosťou.Keramika je takmer rovnako tvrdá ako diamant.
Vďaka keramickému materiálu je nôž veľmi ľahký a váži len polovicu hmotnosti oceľového noža rovnakej veľkosti.Nôž odoláva korózii a vďaka hladkému povrchu nie je citlivý na kyseliny.Vďaka vysokej tvrdosti zostáva čepeľ dlho ostrá.Vysoká povrchová hustota zabezpečuje ľahkú údržbu keramických nožov: stačí len utrieť navlhčenou handričkou, usušiť a opatrne uložiť do ochranného puzdra.
Technické špecifikácie:
Hlavné:
Dĺžka čepele 12 cm
Darčekovo balené
Výhody keramických nožov:
Trvanlivé a mimoriadne ostré
Ľahké a ľahko ovládateľné
Neprenášajú chuť ani zápach
Hygienické a protialergické
Bezpečné pre potraviny
Odolné korózii a kyselinám
Minimálna údržba

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ noža Univerzálny nôž

čepeľ

Dĺžka čepele 12 cm
Kód:  EAY3001
Produktové číslo:  7.2003.12G
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19