Obnoviť stránku

VICHY Neovadiol Nočný krém – perimenopauza 50 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
39,90 €

VICHY Neovadiol Nočný krém – perimenopauza 50 ml

Pleťový krém VICHY Neovadiol je vhodný špeciálne na obdobie postmenopauzy. Tento krém má ľahkú textúru, ktorá sa ľahko nanáša, pleť nezaťažuje a po aplikácii sa takmer okamžite dostaví príjemný chladivý efekt. Je nadopovaný porciou minerálov a vitamínov, ktoré pomáhajú kompenzovať dopady menopauzy na pleť. Obsahuje termálnu vodu Vichy, ktorá je obohatená o 15 minerálov, ďalej v jej zložení nájdete Proxylan, výťažok z kasie a kyselinu hyalurónovú. Vďaka tomuto zloženiu sa vrásky stanú menej viditeľné a dôjde k spevneniu pleti. Pleťový krém VICHY Neovadiol môžu zahrnúť do každodennej starostlivosti aj ženy s citlivou pleťou. Je hypoalergénny a zahalí vašu pokožku do príjemnej kvetinovej vône. 

Kľúčové vlastnosti pleťového nočného krému VICHY Neovadiol

  • Nočný krém VICHY Neovadiol je špeciálne pre ženy v období postmenopauzy
  • Má ľahkú kvetinu vôňu
  • S termálnou vodou Vichy, ktorá je obohatená o 15 minerálov
  • Obsahuje Proxylan, výťažok z kasie a kyselinu hyalurónovú
  • Pleťový krém VICHY Neovadiol je hypoalergénny, teda vhodný aj pre citlivú pleť

Zloženie

AQUA / WATER / EAU - ALCOHOL DENAT - GLYCERÍN - PRUNUS armeniaca KERNEL OIL / APRICOT KERNEL OIL - Niacínamid - DIMETHICONE - hydroxypropyl TETRAHYDROPYRANTRIOL - propanediol - propylén GLYCOL - izononyl ISONONANOATE - ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH - SILICA SILYLATE - poloxamér 338 - HYDROXYETHYLPIPERAZINE Ethan SULFONIC ACID - OCTYLDODECANOL - Dimethiconol - CAFFEINE - SODIUM ACRYLATES CROSSPOLYMER-2 - SODIUM hyaluronate - SILICA - Perlite - adenozínu - AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE - AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE / STEARETH-25 METHACRYLATE CROSSPOLYMER - CAPRYLYL GLYCOL - CAPRYLOYL Salicylic ACID - laureth-7 - Citric ACID - CASSIA ANGUSTIFOLIA SEED POLYSACCHARIDE - TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE - MENTHOXYPROPANEDIOL - PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE - POLYACRYLAMIDE - C13-14

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 50 ml

Účinok

Účinok Lifting a spevnenie

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Zrelá

Doba používania

Podľa doby používania Nočný

Zloženie

Špecifické zloženie S kyselinou hyalurónovou

Druh

Druh kozmetiky Pleťová

Balenie

Objem 50 ml

Oblasť užívania

Použitie Tvár

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom
Kód:  DERM0008
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3337875774086
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12