Obnoviť stránku

Vetro Plus Pekáč 3l hranaty A01540

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Vetro Plus Pekáč 3l hranaty A01540

Chcete, aby vaše pečienky boli naozaj šťavnaté? Pokúste sa ich pripraviť v pekáči z varného skla a budete prekvapení skvelým výsledkom! Neporéznosť, tvrdosť, jednoduchá údržba a schopnosť rkontrolovať stav pečenia sú jednými z najväčších výhod tohto typu pekáča. Schopnosť udržiavať pripravené jedlo veľmi dlho teplé je takmer legendárna. Navyše jedlo podávané v skle môže premeniť obyčajný obed na štýlový zážitok. Môže sa umývať v umývačke riadu alebo použiť v mikrovlnnej rúre. Najmä je však 100% recyklovateľný, čo z neho v spojení s výrobou šetrnou k životnému prostrediu robí úžasne ekologický produkt vhodný pre 21. storočie.    

Dodáva vášmu vareniu

  • Vysoko kvalitné borosilikátové sklo odoláva teplotám od -50 ° C do +500 ° C
  • Vhodné do umývačky aj mikrovlnnej rúry
  • Dlhá životnosť
  • Zdravotná a hygienická nezávadnosť
  • Vynikajúca schopnosť udržiavať teplo
  • Elegantný a štýlový dizajn

Sklo, podstata zdravého varenia

Chemická a tepelná odolnosť zaručuje (na rozdiel od iných materiálov) celkovú harmóniu zdravia . Pri pečení alebo zahrievaní skla sa nikdy neuvoľňujú žiadne cudzie látky, ktoré by mohli negatívne ovplyvniť vaše zdravie. Okrem toho je sklo materiálom, ktorý spĺňa najprísnejšie hygienické požiadavky! Jeho veľmi tvrdý povrch je veľmi hladký, čo zaručuje, že vždy dokonale odstránite všetky zvyšky potravín.  

Dajte si pozor na náhle zmeny teploty

Aby vám tento dokonalý riad slúžil dlhé roky, stačí dodržiavať pár jednoduchých rád. Horúci riad nie sú dobré odkladať na studenom alebo mokrom povrchu. A jedlo nepodlievajte chladnou vodou, ale teplou. V opačnom prípade hrozí riziko prasknutia!

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Transparentná

Objem

Objem 3 l

Materiál

Materiál pekáča Sklo
Vnútorný povrch pekáča Sklenený

Vlastnosti a príslušenstvo

Vlastnosti Vhodný do umývačky, Veko
Teplota do 500 °C
Kód:  VEPSP003
Produktové číslo:  A01540
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19