Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Vetro Plus Pekáč 2,8 l hranatý A01536

4,6 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Vetro Plus Pekáč 2,8 l hranatý A01536

Chcete, aby vaše pečienky boli naozaj šťavnaté? Skúste ich pripraviť v pekáči z varného skla a budete prekvapení skvelým výsledkom! Neporéznosť, tvrdosť, veľmi jednoduchá údržba aj možnosť kontrolovať stav pokrmu pri pečení patrí medzi najväčšie výhody tohto typu pekáčov. Schopnosť udržať hotový pokrm veľmi dlho teplý je takmer legendárny. Navyše pokrm servírovaný v skle dokáže aj obyčajný obed premeniť v štýlový zážitok. Bez problémov ho možno umývať v umývačke, alebo používať v mikrovlnnej rúre. Ale hlavne je 100 % recyklovateľný, čo z neho v spojení s výrobou šetrnou k životnému prostrediu robí úžasne ekologický produkt vhodný do 21. storočia.

Dodá štýl vášmu vareniu

  • Vysoko kvalitné borokremičité sklo odolá teplotám v rozsahu - 50 °C do + 500 °C
  • Vhodný do umývačky riadu aj mikrovlnnej rúry
  • Dlhá životnosť
  • Zdravotná a hygienická neškodnosť
  • Vynikajúca schopnosť udržať teplo
  • Elegantný a štýlový dizajn

Sklenené riady, podstata zdravého varenia

Chemická a tepelná odolnosť zaručuje (na rozdiel od iných materiálov) úplnú zdravotnú neškodnosť. Pri pečení, alebo ohrievaní sa zo skla nikdy neuvoľňujú žiadne cudzorodé látky, ktoré by mohli negatívne ovplyvňovať vaše zdravie. Navyše je sklo materiálom spĺňajúcim aj tie najprísnejšie hygienické nároky! Jeho vysoko tvrdý povrch je veľmi hladký, čo zaručuje, že vždy dokonale odstránite všetky zvyšky pokrmov.

Pozor na prudké zmeny teplôt

Aby vám tento dokonalý riad slúžil dlhé roky, stačí zachovávať pár jednoduchých rád. Horúci riad nie je dobré stavať na studený, alebo mokrý povrch. A pokrm nepodlievať studenou vodou, ale teplou. Inak hrozí riziko prasknutia!

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Transparentná

Objem

Objem 2,8 l

Materiál

Materiál pekáča Sklo
Vnútorný povrch pekáča Sklenený

Rozmery

Dĺžka 338 mm
Šírka 191 mm
Výška 88 mm

Vlastnosti a príslušenstvo

Vlastnosti Vhodný do umývačky, Pokrievka
Teplota do 500 °C
Kód:  VEPSP001
Produktové číslo:  A01536
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19