Obnoviť stránku

VESTFROST VR-FF372-2H0D

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VESTFROST VR-FF372-2H0D

Zásuvková mraznička VESTFROST VR-FF372-2H0D vás na prvý pohľad zaujme svojím moderným poňatím a elegantným spracovaním v sivej farbe so špeciálnym V-Move držadlom. Vnútorný priestor mrazničky ukrýva veľkorysý objem s celkovou kapacitou 278 litrov. Vnútri zásuvkovej mrazničky VESTFROST VR-FF372-2H0D nájdete päť zásuviek a dve sklenené police. Medzi hlavné prednosti mrazničky nepochybne patria NoFrost technológia a Twisted Icematic na tvorbu ľadu. Vhod vám príde aj Super Freeze funkcia. Ak sa vám stane, že zabudnete zavrieť dvere, alebo nedôjde k ich úplnému dovretiu, po krátkej dobe sa spustí signalizácia otvorených dverí. 


Kľúčové vlastnosti zásuvkovej mrazničky VESTFROST VR-FF372-2H0D

  • Technológia NoFrost 
  • Sivé vyhotovenie mrazničky VR-FF372-2H0D
  • Super Freeze funkcia
  • Rohové lišty z nehrdzavejúcej ocele sa ľahko udržujú
  • Užitočná signalizácia otvorených dverí
  • Zásuvková mraznička s kapacitou 278 litrov
  • Kvalitné sklenené police
  • Nádoba na tvorbu kociek ľadu Twisted Icematic
  • Mraznička VR-FF372-2H0D je rozdelená dvomi policami
  • K dispozícii máte päť zásuviek
  • Pohodlné nastavenie všetkých funkcií

Technológia NoFrost

Mraznička VESTFROST VR-FF372-2H0D disponuje technológiou NoFrost, ktorá dokáže rovnomerne rozložiť teplotu, vďaka čomu sa nebudete musieť o mrazničku toľko starať. Ventilátor v mrazničke VESTFROST VR-FF372-2H0D zabraňuje tvorbe námrazy v mraziacom priestore – odmrazovania tam prebieha automaticky.

Zásuvková mraznička VESTFROST VR-FF372-2H0D vám umožní zameniť pánty na dverách

Veľkou výhodou mrazničky VESTFROST VR-FF372-2H0D je zameniteľné zavesenie dverí. Spotrebič vďaka tomu môžete umiestniť do najrôznejších priestorov, pretože možnosť zmeny smeru otvárania dverí je mimoriadne praktická záležitosť.

Mraznička VESTFROST VR-FF372-2H0D predstavuje ideálne riešenie pre menšie kuchyne

Veľkou výhodou mrazničky VESTFROST VR-FF372-2H0D je otváranie dverí bez nábehu. Spotrebič tak môžete bez obáv využiť aj ako vstavaný. Táto funkcia je využiteľná len pri použití pri modeloch bez mechanického držadla.

Rohové lišty z nehrdzavejúcej ocele sa ľahko čistia

Vnútorný priestor zásuvkovej mrazničky VESTFROST VR-FF372-2H0D je vybavený kvalitnými lištami z nehrdzavejúcej ocele, ktoré jemne podčiarknu moderný dizajn mrazničky. Antikorové vyhotovenie zaručí dlhú životnosť a ľahkú údržbu. V interiéri mrazničky VESTFROST VR-FF372-2H0D nájdete aj dve praktické sklenené police.

Perfektne riešený vnútorný priestor mrazničky VESTFROST VR-FF372-2H0D

Zásuvková mraznička VESTFROST VR-FF372-2H0D vám poskytne mraziaci priestor s objemom 278 l. V spotrebiči tak pohodlne uskladníte všetky zakúpené potraviny. Mraznička VESTFROST je rozdelená dvomi policami, ktoré si môžete prispôsobiť podľa svojich potrieb. Súčasťou je aj päť zásuviek na zabezpečenie maximálneho prehľadu o uložených potravinách.

Pohodlné nastavenie všetkých funkcií mrazničky VESTFROST VR-FF372-2H0D

Jednoduché ovládanie je kľúčovým prvkom. Pri nastavovaní mrazničky VESTFROST VR-FF372-2H0D si nebudete musieť s ničím lámať hlavu, všetko totiž ľahko a rýchlo upravíte na svoj obraz. Zásuvková mraznička vám umožní pohodlné nastavenie všetkých funkcií, ktoré ponúka. Nastaviť si môžete praktickú funkciu Super Freeze, či režim Eco. 

VESTRFOST VR-FF372-2H0D mraznička so špeciálnou nádobkou na tvorbu ľadu

Vychutnajte si osviežujúce nápoje kedykoľvek budete mať chuť. S prípravou vám pomôže špeciálna nádobka na tvorbu kociek ľadu Twisted Icematic, ktorá disponuje kapacitou až na 384 kociek denne. Nádobka sa nachádza v hornej časti mrazničky VR-FF372-2H0D

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre mrazničky

Energetická trieda mrazničky E
Ročná spotreba energie mrazničky 248 kWh/annum
Trieda emisií hluku mrazničky šíreného vzduchom C

Typ mrazničky

Typ mrazničky Zásuvková
Typ modelu mrazničky Samostatne stojací model

Rozmery mrazničky

Hmotnosť mrazničky 67 kg

Vlastnosti mrazničky

Špeciálne funkcie mrazničky No Frost
Klimatická trieda mrazničky SN, N, ST, T

Farba mrazničky

Farba mrazničky Sivá

Typ chladiva mrazničky

Typ chladiva mrazničky R600a
Kód:  VESMR004
Produktové číslo:  10765663

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07