Obnoviť stránku

Vestfrost FKG 370

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Vestfrost FKG 370

Prevádzky s potravinami sa nezaobídu bez chladiacej skrine, ktorá uchová svoj obsah pekne v chlade. Vestfrost FKG 370 má dvoje presklené dvere, takže o uložených potravinách máte dokonalý prehľad. Účinne chladí v rozsahu 3 – 10 °C. Šesť roštových políc a objem 347 litrov stačí aj pre väčšie reštaurácie, či obchody. Opláštenie má bielu farbu. Vestfrost FKG 370 má osvetlenie vnútorného priestoru.

Kľúčové vlastnosti chladiacej skrine Vestfrost FKG 370

  • Chladiaca skriňa s presklenými dverami bielej farby
  • Chladí v rozsahu 3 – 10 °C
  • Vnútorný priestor je neoddelený
  • Zadné kolieska uľahčia premiestňovanie
  • Skriňa Vestfrost obsahuje fluórované skleníkové plyny

Účinný pomocník pre chladenie potravín

Chladiaca skriňa Vestfrost FKG 370 disponuje ventilovaným chladením, termostatom a funkciou automatického odmrazovania. Dvoje priehľadné dvere majú praktické držadlá. Pre ľahšiu manipuláciu sú na skrini umiestnené zadné kolieska. Chladivo R134a zabezpečí optimálnu teplotu. Vestfrost FKG vám pomôže uchovať všetky lákavé potraviny v bezpečí pred teplom.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť chladiva

Hmotnosť chladiva 0,05 kg

Typ chladiva

Typ chladiva R600a
Kód:  NOSVCHL018

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09