Obnoviť stránku

Vstavané reproduktory

Vstavané reproduktory nikde nezavadzajú a tiež nezaznamenáte žiadne zhoršenie zvuku. Veľkou výhodou je to, že ponúkajú obrovské množstvo variant umiestnenia. Svoje miesto nájdu ako v menších priestoroch, tak aj v tých väčších. Kam nainštalovať zabudované reproduktory? Fungujú aj bezdrôtovo? To a mnoho ďalšieho sa dočítate ďalej.

Pokračovať
Spresniť parametre
26 položiek

Vstavané reproduktory

Vstavané reproduktory sú elegantným spôsobom, ako integrovať zvukový systém priamo do interiéru. Tieto reproduktory sa diskrétne umiestňujú do stien, stropov alebo iných častí miestnosti, čím šetria priestor a zároveň poskytujú vynikajúci zvuk. Diskrétny dizajn, ktorý majú tieto zabudované reproduktory, sa hodí ku každému štýlu interiéru a umožňuje vytvoriť pôsobivý zvukový zážitok bez viditeľných káblov a reproduktorov.

A čo tak vstavané stropné reproduktory?

Vstavané stropné reproduktory sú umiestnené v strope. Môžu byť použité na ozvučenie domácností, kancelárií, obchodov a ďalších priestorov. Oproti tradičným reproduktorom majú niekoľko výhod:

  • Stropné reproduktory zaberajú menej miesta a sú menej nápadné.
  • Môžu produkovať rovnomernejší zvuk v celom priestore.
  • Reproduktory do stropu môžu byť použité na vytvorenie atmosférického zvuku, napríklad v koncertnej sále či doma v obývačke.

Ako ešte môžete využiť stropné reproduktory? Domáce kino je tiež jedna z možností, kedy nimi viete dosiahnuť zvuk, ktorý vás vtiahne priamo do filmu.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07