Obnoviť stránku

VeryFit Z21 DIX03

3,0 1 hodnotení

VeryFit Z21 DIX03

VeryFit Z21 DIX03 je inteligentný náramok, ktorý dobre padne na dámske aj pánske zápästie. Zaujímavým estetickým krokom je použitá čierna farba, materiálom je potom silikón. Fitness náramok VeryFit je plne kompatibilný s OS Android a iOS za pomoci Bluetooth a USB. Pri bežnom, každodennom nosení príde vhod spolupráca s NFC čo umožňuje fitness náramkom platiť namiesto karty. Priame meranie tepovej frekvencie je nezanedbateľným pomocníkom pre správne meranie tepovej zóny a pomáha vám k zefektívneniu vašich športových aktivít. Kapacita batérie fitness náramku by mala pri bežnom používaní vystačiť na 240 h hodín a nemalo by teda hroziť, že energia dôjde uprostred behu. Fitness náramok je zostavený tak, aby odolal vzdušnej vlhkosti, do kontaktu s vodou by ale prísť nemal. Nechýba mu však ani zobrazenie aktuálneho stavu batérie.

Fitness náramok VeryFit Z21 DIX03 a najzásadnejšie znaky

  • Meranie tepovej frekvencie priamo zo zápästia
  • Kalendár, deň v týždni, budík, osvetlenie, dátum, budík a osvetlenie
  • VeryFit Z21 DIX03 prináša stav batérie, ovládanie mobilu, notifikácie z mobilu a vibrácie
  • Fitness náramok ponúka športové funkcie ako sú meranie tepu, monitoring spánku, krokomer a výpočet kalórií
  • Kompatibilný s OS Android a iOS

VeryFit Z21 DIX03 vás nenechá v štichu

Fitness náramok VeryFit Z21 DIX03 vás prekvapí inteligentnými funkciami. Budete vždy informovaní vďaka bezprostredným oznámeniam zo svojho mobilu. Na významné informácie dokáže fitness náramok upozorniť vibráciami. Efektívnou funkciou modelu VeryFit je kompetencia ovládať s jeho pomocou mobil, pre základnú obsluhu nie je nutné vyberať telefón z vrecka alebo sa zdržiavať hľadaním v taške.

Fitness náramok VeryFit Z21 DIX03 vás vybičuje k lepším výkonom

VeryFit Z21 DIX03 je vhodný na sledovanie vašich športových aktivít, ako je beh, fitness a chôdza. Napríklad meranie spánku vám kontroluje čas, kedy ste v noci spali hlbokým spánkom. Dopomôže vám k pravidelnejšiemu a plnohodnotnejšiemu odpočinku, aby ste netrpeli nedostatkom spánku. Výpočet spálených kalórií vám pomôže dosiahnuť vyvážené stravovanie. Krokomer na ruku má neustále pod dohľadom vašu pohybovú aktivitu vďaka štatistike, ktorá zaujme každého.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Sklíčko Plastové

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Čierna
Hmotnosť 28 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth
Senzory a hardvér Vibrácie

Funkcie

Športové aktivity Beh, Fitness, Chôdza
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Výpočet kalórií
Zdravotné funkcie Monitoring spánku
Smart funkcie Budík, Dátum, Kalendár

Softvér

Jazyk mobilnej aplikácie Čeština
Jazyk rozhrania Čeština

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 360 h (15 d)
Bežná výdrž batérie 240 h (10 d)
Kód:  WEAvrf05
Produktové číslo:  9120077176802

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17