Obnoviť stránku

Veroval test na drogy

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Veroval test na drogy

Domáci test Veroval test na drogy rýchlo a bezpečne preukáže prítomnosť omamných prostriedkov a známky užívania látok ako sú amfetamíny, benzodiazepíny (upokojujúce prostriedky), kokaín, marihuana, metadón a tiež opiáty. Použitie je veľmi jednoduché - postačí malé množstvo moču testovaného umiestnené v čistej nádobke na rovnej ploche a 5 minút vášho času, počas ktorých zreteľne odčítate výsledok. Spoľahlivosť testu je vyššia ako 96 %.

Kľúčové vlastnosti domáceho testu Veroval test na drogy

  • Rýchly a spoľahlivý test bezpečne preukáže známky užívania omamných látok
  • Veroval test na drogy na domáce použitie zobrazí výsledok už o 5 minút
  • Postačí malé množstvo moču testovaného umiestnené v čistej nádobke na rovnej ploche
  • Spoľahlivosť vyššia ako 96 %

Použitie:
Pribalenú testovaciu kazetu vytiahnite z fóliového obalu a odkryte ochranný kryt. Do čistej nádobky odoberte dostatočné (malé) množstvo moču, do ktorej následne ponorte test až po rysku najmenej na 10 sekúnd. Potom nasaďte krytku späť na testovaciu kazetu a umiestnite ju na rovnú plochu. Výsledok odčítajte po 5 minútach.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Domáce testy
Kód:  VERGY111
Produktové číslo:  4052199266640
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01