Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Veroval Prevencia črevných ochorení

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Veroval Prevencia črevných ochorení

Domáci test Veroval Prevencia črevných ochorení je test, vďaka ktorému v pohodlí domova rýchlo a spoľahlivo zistíte, či sa vašej stolici skrýva krv, ktorá môže byť prejavom črevných zdravotných komplikácií ako sú črevné polypy, diverkulitída, ba dokonca rané štádium rakoviny. Vďaka tomuto domácemu testu, ktorého spoľahlivosť prevyšuje 98 %, tak môžete včas odhaliť, či je potrebné zahájiť preventívnu liečbu alebo nie. Výsledok možno odpočítať už po 10 minútach.

Kľúčové vlastnosti testu Veroval Prevencia črevných ochorení

  • Rýchly test na odhalenie krvi vo vašej stolici, ktorá môže byť prejavom aj vážnych črevných ťažkostí
  • Spoľahlivý test na domáce použitie preukáže výsledky už po 10 minútach
  • Test Veroval Prevencia črevných ochorení včas pomôže odhaliť, či je potrebné zahájiť prevenciu
  • Spoľahlivosť vyššia ako 98 %

Použitie:
Odoberte viac vzoriek vašej stolice tak, aby ryhovaná špička tyčinky bola úplne pokrytá. Stolicu potom zmiešajte s roztokom a dôkladne pretrepte. Vzniknutú zmes potom odkvapnite na testovaciu kazetu a po 10 minútach odčítajte výsledok.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Domáce testy
Kód:  VERPR111
Produktové číslo:  924027
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06