Obnoviť stránku

Verk Kniha sejf, čierna

11,90 €

Verk Kniha sejf, čierna

Ocitli ste sa v situácii, keď nutne potrebujete nejaké bezpečné, ale pritom lacnejšie riešenie na schovanie menšieho objemu peňazí a dôležitých dokumentov? Potom teda pre vás bude sejf skvelou voľbou. Sejf do domácnosti Verk Kniha sejf, čierna môžeme zaradiť medzi najobľúbenejšie produkty tejto kategórie. Úplne diskrétne uschová menšiu hotovosť, šperky alebo dokumenty. Sejf je možné postaviť aj voľne do priestoru, nebudete si tak musieť lámať hlavu s vŕtaním ani ďalším upevňovaním. K podstatným aspektom patrí, že sejf nedisponuje, na rozdiel od trezora, certifikátom zámku a plášťa. Ale aj napriek tomu sa nemusíte o svoje veci báť, s chýbajúcim certifikátom prichádza nižšia obstarávacia cena sejfu. Otváranie sa uskutočňuje pomocou kľúča, bez zadávanie zložitých číselných kódov. Farba sejfu Verk Kniha sejf, čierna je čierna. S kvalitnou ochranou sa dočkáte príjemného pocitu, nemusíte sa totiž báť straty svojich cenností.

Zaujímavé prednosti Verk Kniha sejf, čierna

  • S domácim sejfom si nemusíte lámať hlavu, keďže sa ľahko používa a vďaka svojim rozmerom aj ľahko skladuje
  • Zatváranie sejfu Verk Kniha sejf, čierna sa uskutočňuje za pomoci kľúča
  • Sejf je možné umiestniť do priestoru

Ďalšie vlastnosti sejfu Verk Kniha sejf, čierna

Pred kúpou sejfu si treba dopredu rozmyslieť, aký obsah budete chcieť uschovať. Sejf Verk Kniha sejf, čierna patrí vďaka svojim rozmerom medzi menšie produkty vo svojej sekcii. Bezpečnosť nutne nesúvisí s tým, že je sejf ťažší, ale závisí od opláštenia. Hmotnosť budete potrebovať vedieť vo chvíli, keď sa budete chystať sťahovať. Tento produkt Verk dosahuje hmotnosť 0,687 kg.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 24 cm
Hmotnosť 0,69 kg

Vlastnosti

Typ trezora Domáci trezor
Ukotvenie Voľne stojací
Zámok Na kľúč
Certifikácia Necertifikovaný
Kód:  DOMfre004
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  18081

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16