Obnoviť stránku

Verk 01781 Trezor s mechanickým zámkom, čierny

Super cena
27,70 €

Verk 01781 Trezor s mechanickým zámkom, čierny

Obzeráte sa po bezpečnom a zároveň lacnejšom riešení na ochranu dôležitých zmlúv a dokumentov alebo menšej sumy peňazí? Potom teda vaše potreby jednoducho vyrieši sejf. Na zaistenie ešte vyššej bezpečnosti treba sejf pripevniť do steny. Čo je ešte nutné pripomenúť, sejf nemá – na rozdiel od trezora – certifikát zámku a plášťa. Ale aj napriek tomu sa nemusíte o svoje veci báť, chýba síce certifikát, ale tento fakt je vyvážený nižšou obstarávacou cenou sejfu. Odomykanie je zaistené na kľúč, nehrozí tak napríklad odpozorovanie číselného kódu. Farba povrchu Verk 01781 Trezor s mechanickým zámkom, čierny je čierna. Účinná a kvalitná ochrana je základom pre život bez strachu o vaše cennosti.

Najdôležitejšie vlastnosti Verk 01781 Trezor s mechanickým zámkom, čierny

  • Zamykanie sejfu Verk 01781 Trezor s mechanickým zámkom, čierny funguje za pomoci kľúča
  • Na upevnenie do steny sú vám k dispozícii otvory v schránke

Ďalšie parametre sejfu Verk 01781 Trezor s mechanickým zámkom, čierny

Pred samotnou kúpou sejfu treba zvážiť, aké veci v ňom budete chcieť zabezpečiť. Sejf Verk 01781 Trezor s mechanickým zámkom, čierny býva vďaka svojim rozmerom radený medzi menšie produkty vo svojej sekcii. Vyššia hmotnosť sejfu sa nerovná automaticky aj vyššie zabezpečenie. To viac súvisí s jeho opláštením. Hmotnosť je dôležité zvážiť predovšetkým kvôli sťahovaniu. Tento produkt Verk má od výrobcu hmotnosť 2,7 kg.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Ukotvenie Do steny
Zámok Na kľúč
Certifikácia Necertifikovaný

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 17 cm
Hmotnosť 2,7 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  DOMfre006
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  40048

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01