Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

VERIA 7077C + VERIA 230

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VERIA 7077C + VERIA 230

Videotelefón VERIA 7077C + VERIA 230

Máte radi prehľad o tom, kto sa vám pohybuje za domovými dverami? Vďaka dverovej stanici a štýlovému videotelefónu budete vedieť, kto zvoní a či je pred domom bezpečne. Set VERIA 7077C + VERIA 230 je vybavený kamerou, ktorá má aj mikrofón a reproduktor, teda môžete s človekom vonku hovoriť bez toho, aby ste mu otvorili dvere. Uvidíte ho na 7" dotykovom farebnom LCD displeji s rozlíšením 800 × 480 px. Detekcia pohybu s uložením fotky či videa pre ešte väčší pocit bezpečia. Videotelefón VERIA 230možno prepojiť s elektronickým zámkom dverí. K VERIA 7077C máte možnosť pripojiť aj iné CCTV kamery, ktoré máte napríklad okolo domu.

Kľúčové vlastnosti videovrátnika VERIA 7077C + VERIA 230

  • Dverová stanica s kamerou, mikrofónom a reproduktorom
  • Osem vyzváňacích melódií
  • Elektronický kalendár a budík
  • Prehrávanie hudby vo formáte MP3 alebo fotografií z SD karty
  • Funkcia Long monitoring umožňujúca nepretržité sledovanie pripojených CCTV kamier
  • Dotykový farebný 7" LCD displej
  • Rozlíšenie 800 × 480 px
  • Náhľad aktuálneho diania pri vstupnej stanici alebo pri externej CCTV kamere
  • VERIA 230 má LED osvetlenie pri nedostatočnej viditeľnosti
  • Dva výstupné relé NO kontakty napríklad na ovládanie dverí a pojazdovej brány

Funkcie setu VERIA 7077C + VERIA 230

Set videovrátnika VERIA 7077C + VERIA 230 ponúka celý rad funkcií, ktoré vám spríjemnia všedné používanie. Ak chcete, môžete si prostredníctvom monitora VERIA 7077C pustiť svoju obľúbenú hudbu vo formáte MP3, ktorú máte umiestnenú v adresári na externej pamäťovej microSD karte. Ďalšou praktickou funkciou je napríklad kompaktný elektronický kalendár, ktorý vám zobrazí presný dátum, čas aj všetky aktuálne dni daného mesiaca. Skrze monitor VERIA 7077C môžete napríklad nahrať alebo prehrať hlasovésprávy, ako by ste využili záznamník. Môžete tak zanechať dôležité pokyny či len obyčajný pozdrav ostatným členom vašej domácnosti. Pri prehrávaní správy sa dozviete dátum a čas, kedy bol záznam vyhotovený.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vlastnosti

Rozlíšenie 800 × 480 px

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém

Vstupné napätie

Vstupné napätie 15 V

Vlastnosti

Veľkosť zobrazenia 7 "
Zorný uhol 110 °
Kód:  Vr21st06
Produktové číslo:  S-7077C-230

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19