Obnoviť stránku

Vergnano Espresso Intenso 10ks

- kompatibilný s kávovary Nespresso® Original*
4,3 24 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Pri kúpe 1 ks 4,10 €/ks
Pri kúpe 2 ks 3,94 €/ks
Pri kúpe 3-5 ks 3,68 €/ks
Pri kúpe 6-9 ks 3,52 €/ks
Pri kúpe 10 a viac ks 3,28 €/ks

Vergnano Espresso Intenso 10ks

Každý z nás určite pozná ten okamih, kedy sa cítite vyčerpaní a bez energie. Najlepším spôsobom ako zlomiť tento nedostatok plynúci z prepracovania alebo nedostatku spánku je šálka výbornej kávy. Nie je tajomstvom, že pri vypití napríklad len jediného hltu tohto nápoja sa zostrujú vaše zmysly a vlieva sa vám energia späť do žíl.

Jedinečná káva

Stredne silná káva Bornbone Blu Espresso s príjemnou a veľmi intenzívnou chuťou si vás na prvé ochutnanie úplne podmaní. Balenie obsahuje desať jednotlivo uzavretých kapsúl. Vďaka tomu si káva uchová svoju arómu a silnú vôňu. Zmes je tvorená z osemdesiatich percent výberovými zrnami Arabica, ktoré pochádzajú z Brazílie. Z dvadsiatich percent indonézskou Robustou. Táto káva sa vyznačuje lahodnou čokoládovou chuťou a jemnou penou. Kapsuly sú kompatibilné s kávovarmi Nespresso a umožnia vám vykúzliť kombináciu až troch variácií neodolateľných chutí. Na prípravu vášho ranného životabudiča môžete využiť kávovary Citiz, Pixie, Essenza a Lattissima.

Parametre a špecifikácia

Alergény

Alergény Bez alergénov

Počet porcií

Počet porcií 10 porce

Typ nápoja

Typ nápoja Nemliečne kávové nápoje

Druh kávy

Druh kávy Zmes kávových odrôd

Typ kapsúl

Druh kapsúl Nespresso Original kompatibilné

Intenzita

Intenzita Medium

Veľkosť šálky

Veľkosť šálky Espresso
Kód:  KAV0102
Produktové číslo:  008-006300

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19