Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

VERBATIM USB-C TO HDMI 4K ADAPTÉR – USB 3.1 GEN 1/HDMI 10 cm

4,6 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
20,90 €

VERBATIM USB-C TO HDMI 4K ADAPTÉR – USB 3.1 GEN 1/HDMI 10 cm


Redukcia Verbatim USB-C na HDMI

Každý majiteľ notebooku potrebuje čas od času vyviesť obraz na projektor, televízor alebo monitor. A na to práve slúži redukcia Verbatim, ktorá z USB-C konektora vytvorí HDMI. Prenosný dizajn adaptéra Verbatim ho robí úplne ideálnym pre aplikácie BYOD (Bring Your Own Device/Prines si svoje zariadenie), pretože umožní zrkadlenie či rozšírenie vášho monitora na veľkú plochu televízora. Dĺžka kábla 10 cm predurčuje využitie len na krátku vzdialenosť.

Redukcia Verbatim USB-C na HDMI

Podpora pre 4K @ 60 Hz

Niektoré notebooky disponujú iba jedným USB-C, takže ak pridáte redukciu od Verbatim, odzrazu môžete odoslať obraz až na 4K panel pri 60 Hz snímkovej frekvencii.

Redukcia Verbatim USB-C na HDMI

Redukcia s malými rozmermi

Redukcia USB-C na HDMI od Verbatim ponúka elegantný a kompaktný dizajn. Vďaka tomu je toto zariadenie vhodné pre osoby, ktoré pravidelne cestujú. Pohodlne sa zmestí do každej tašky k notebooku.

Redukcia Verbatim USB-C na HDMI

Kľúčové vlastnosti redukcie Verbatim USB-C na HDMI

  • Rozhranie: 1× USB-C, 1× HDMI 4K (60 Hz)
  • Dĺžka kábla: 10 cm
  • Rozmery: 55 × 24 × 10 mm
  • Redukcia sa postará o bezproblémové pripojenie ľubovoľného zariadenia kompatibilného s USB-C k projektoru, televízoru alebo monitoru

Parametre a špecifikácia

Využitie

Typ Redukcia

Male konektory

Female konektory

Typ a počet konektorov

1. Female konektor – Typ HDMI
1. Female konektor – Štandard HDMI 1.4

Štandardy

Konštrukcia kábla

Dĺžka kábla 0,1 m
Zakončenie Rovné

Vlastnosti

Vlastnosti Kovové telo
Farba Čierna, Strieborná
Kód:  DY501a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  49143

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12