Obnoviť stránku

Verbatim Store 'n' Go Professional Blue FlashDrive 90x 256MB USB2.0

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Verbatim Store 'n' Go Professional Blue FlashDrive 90x 256MB USB2.0

Kompaktné flash disk v modrom prevedení s kapacitou 256 MB a rýchlym rozhraním USB2.0.Pripája sa priamo do USB portu počítača a je ideálny pre prenos dát medzi počítačmi i ako náhrada diskiet.Spoľahlivo zabezpečuje ochranu dát a zahŕňa sekciu pre osobné dáta a kódovací software - V-Safe a V-Key.V-Safe je kódovaciu softvér na ochranu dát a umožňuje užívateľovi vytvoriť skrytý a zneprístupní oddiel disku chránený heslom, ktorý možno využiť pre osobné dáta.V-Key je synchronizačný softvér, ktorý umožňuje užívateľovi synchronizáciu archívov i zložiek prístroje a pridružených systémov.Udržiava tak všetky informácie v aktuálnom stave pre ďalšie spracovanie.Ďalšou výhodou je aj široká podpora operačných systémov.
Táto pamäť flash je oveľa rýchlejšia ako klasická disketa, má omnoho väčšiu kapacitu a spoľahlivosť dát je na vysokej úrovni.Vďaka vlastnosti USB je práca rovnako jednoduchá ako s disketou.FlashDrive stačí zasunúť do USB slotu a ten sa potom zobrazí ako ďalší disk.Pri prvom zasunutí do počítača dôjde k automatickej detekcii a inštalácii, pri ďalšom zasunutí je možné pamäť využívať okamžite.
Zariadenie je v princípe podobné PCMCIA ATA Flash kartám, ale s tým rozdielom, že je doň integrovaná čítačka na USB.Vlastnosti média sú teda rovnaké ako ATA kariet (zachovanie informácií aj bez napájania, chybový management, blokový zápis).Ďalšími výhodami tohto média je robustné prevedenie (odolnosť voči nárazu, kvalitní konektor) a skutočne kompaktné prevedenie.
Parametre a špecifikácie:
Hlavné vlastnosti: Integrita a bezpečnosť dát Softvér pre správu dát
Kapacita:

256 MB
Rýchlosť:
Čítanie:23 MB/s
Zápisnica:14 MB/s

Rozhranie:

USB 2.0 (spätne kompatibilný s USB 1.1)

Rozmery:

79 x 18 x 11 mm

Podporované OS:

MS Windows 98 SE, ME, 2000, XP
Mac OS 8.6 alebo vyššia verzia
LINUX 2.4.0 alebo vyššia verzia
Obsah balenia:
Zariadenia Store'n'Go Professional Drive
Lanko pre zavesenie
Predlžovací kábel USB
20 čiernych identifikačných štítkov
Stručná príručka používateľa
Kód:  DY061
Produktové číslo:  47152

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14