Obnoviť stránku

Verbatim Store 'n' Go Blue 16GB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Verbatim Store 'n' Go Blue 16GB

Štýlový flash disk v modrom prevedení s pamäťou o kapacite 16 GB. Zaťahovacie dizajn chráni konektor USB bez nutnosti použitia krytky. Odpadá Vám tak hľadanie zatoulaných krytiek v taškách notebookov alebo vreciek. Súčasťou štýlového dizajnu je modrá dióda, ktorá signalizuje aktívny prenos dát.
Zariadenie sa pripája k počítaču prostredníctvom vysokorýchlostného rozhrania USB 2.0, ktoré umožňuje rýchlosť čítania až 11MB/sa rýchlosť zápisu až 8MB/s. Samozrejmosťou je kompatibilita aj so starším rozhraním USB 1.1. Nechýba ani podpora najpoužívanejších operačných systémov vrátane Linuxu a Apple Mac OS. Produkt je dodávaný s predinštalovaným softvérom na ochranu heslom. Bezpečnostný softvér možno upgradovať pre pridanie ďalších funkcií.
Parametre a špecifikácie:

Kapacita:
16 GB
Čítanie a zápis:
Rýchlosť zápisu: 4 MB/s
Rýchlosť čítania: 10 MB/s
Rozhranie:
USB 2.0 (kompatibilný s USB 1.1)
Kompatibilné OS:
Microsoft Windows 98 SE/ME/2000/XP
Linux 2.4.0 a vyššia
Apple Mac OS 9 a vyšší
Rozmery:
62 x 21 x 10 mm
Kód:  DY055e2b
Produktové číslo:  44094
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01