Obnoviť stránku

Verbatim PLA 3mm 1kg Yellow

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Verbatim PLA 3mm 1kg Yellow

Renomovaná spoločnosť VERBATIM uvádza na trh sériu špičkových vlákien pre 3D tlač. Garantuje veľmi nízke výrobné odchýlky a materiály najvyššej kvality. Tieto vlastnosti vo svojom súhrne zaručujú rovnomernosť podávania a stabilitu pre vaše výtlačky. Spoločnosť Verbatim je súčasťou skupiny Mitsubishi Chemical Holdings Group, jedného z popredných svetových výrobcov plastov.

Tlačová struna Verbatim vyrobená z PLA (kyselina polymléčná) je vhodná pre široký rad 3D tlačiarní. Ide o odbúrateľná bioplast odvodený od kukuřicových vlákien, takže je veľmi ekologický a šetrný k prírode. Výrobca garantuje neprítomnosť ťažkých kovov, ftalátov alebo BPA v materiáli.

Vlákno je dodávané vo vákuovom balení navinuté na cievke. Nechýba ani vysúšacie činidlo. Vyrobené v Japonsku. Zoznam kompatibilných 3D tlačiarní nájdete tu .

Parametre a špecifikácie:

Presnosť priemeru:
2,95 ± 0,05 mm

Procesné teplota:
200-220 ° C (odporúčané)

Čistá hmotnosť:
1 kg

Dĺžka vlákna:
119 metrov

Rozmery cievky:
Priemer cievky: 200 mm
Hĺbka cievky: 72 mm
Priemer náboja: 102 mm
Priemer otvoru náboja: 51 mm

Farba:
žltá

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Žltá

Materiál

Materiál PLA

Hmotnosť

Hmotnosť 1 kg
Kód:  DF402b
Produktové číslo:  55264

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12