Obnoviť stránku

Verbatim DVD-RW 4×, 5ks v krabičke

4,7 29 hodnotení
8,59 €

Verbatim DVD-RW 4×, 5ks v krabičke

Disk DVD-RW 4× je prepisovateľný disk, ktorý poskytuje kapacitu 4,7 GB. V tomto balení nájdete päť kusov diskov v praktickej krabičke. Prepisovateľný disk Verbatim DVD využíva technológiu Super Eutectic Recording layer (SERL). Technológia SERL umožňuje opakovaný zápis bez akýchkoľvek šumov. V prípade bežných prepisovateľných médií sa zapisovacia vrstva každým zápisom opotrebováva, čo znižuje ich kvalitu. V prípade prepisovateľných médií Verbatim sa však zapisovacia vrstva po každom cykle vymazania vráti do pôvodného stavu, a disk je tak perfektne pripravený na ďalší zápis.
Disk DVD-RW je médium na sekvenčné čítanie a zápis, ktoré je určené najmä na záznam videa a priebežné zálohovanie počítačových dát. Na disky DVD-RW je možné zapisovať až 1 000-krát. Formát DVD-RW podporuje široká škála jednotiek DVD-ROM a prehrávačov DVD. Tento disk má matný strieborný povrch. Možno naň písať popisovacím perom na disky CD/DVD.
Parametre a špecifikácie:
Typ média:
DVD-RW
Kapacita:
4,7 GB
Max. zapis. rýchlosť:

Balenie:
5 Pack Jewel Case
Povrch:
Strieborný
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti média

Typ média DVD-RW
Kapacita média 4700 MB
Rýchlosť čítania 4 x
Ďalšie technológie SERL

Balenie

Typ balenia Jewelcase
Počet kusov v balení 5 ks
Kód:  GO295c3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  43285
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17