Obnoviť stránku

VERBATIM DVD-R DataLifePlus 4.7 GB, 16×, thermal printable, spindle 50 ks

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VERBATIM DVD-R DataLifePlus 4.7 GB, 16×, thermal printable, spindle 50 ks

Máte málo miesta na vašom pevnom disku a potrebujete vaše fotky, videá alebo rôzne dáta jednoducho uschovať tak, aby boli v bezpečí? V tom prípade pre vás máme ideálne riešenie na zálohovanie veľkých objemov dát na moderných vypaľovacích mechanikách. Verbatim DVD-R (43755) s kapacitou 4,7 GB si poradí s uschovaním všetkého vyššie zmieneného a navyše budete mať záruku dlhej životnosti záznamu aj vysokej kompatibility. Dlhšia doba archivácie a lepšia čitateľnosť je daná špecifikácií DataLifePlus. O vaše dáta sa tak rozhodne strachovať nemusíte. Produkt je ponúkaný v plastovej škatuľke s 50 kusmi.

Kľúčové vlastnosti Verbatim DVD-R (43755)

  • DVD-R od spoločnosti Verbatim
  • Kapacita jedného disku je 4,7 GB
  • Oblasť tlače je 21 až 118 mm
  • Maximálna rýchlosť zápisu je 16×
  • Možnosť tepelnej potlače
  • Balenie obsahuje 50 kusov
  • Lepšiu kompatibilitu s napaľovačkami a rekordérmi zaručuje špecifikácia DataLifePlus
  • Uložené do praktického plastového puzdra

Určené pre originalitu

S Verbatim DVD-R (43755) je možné doplniť hornú stranu disku vašimi fotkami. To možno vďaka prítomnosti širokej plochy na špeciálnom povrchu. Perfektne tak doplníte vaše svadobné album o hornú tlač s patričnou fotkou atp. Oblasť tlače je 21 až 118 mm a na realizáciu vášho nápadu, ako ozvláštniť tieto disky Verbatim DVD-R, tak nebude núdza. Tento typ DVD podporuje možnosť tepelnej potlače, ktorý ponúka tlač obrázkov bez okrajov a s vysokým rozlíšením a krištáľovo čistý text vytvorený tepelnou tlačiarňou. Zaručená kompatibilita je s tepelnými tlačiarňami TEAC P55B a C, Rimage Everest 400 a 600 a radom Rimage Prism Plus.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti média

Typ média DVD-R
Kapacita média 4700 MB
Rýchlosť čítania 16 x
Ďalšie technológie Potlačiteľné

Balenie

Typ balenia Spindle
Počet kusov v balení 50 ks
Kód:  GO525e28
Produktové číslo:  43755
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18