Obnoviť stránku

VERBATIM DVD-R AZO 4.7GB, 16x, wrap 10 ks

4,9 30 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,90 €

VERBATIM DVD-R AZO 4.7GB, 16x, wrap 10 ks

Máte málo miesta na vašom pevnom disku a potrebujete vaše fotky, videá alebo rôzne dáta jednoducho uschovať tak, aby boli v bezpečí? V tom prípade pre vás máme ideálne riešenie na zálohovanie veľkých objemov dát na moderných napaľovacích médiách. Verbatim DVD-R (43729) s kapacitou 4,7 GB si poradí s uschovaním všetkého vyššie zmieneného a navyše budete mať zárukou dlhej životnosti záznamu aj vysokej kompatibility. Dlhšia doba archivácie a lepšiu čitateľnosť je daná technológiou AZO. Tá zaručí spoľahlivosť dokonca po dobu až 100 rokov. O vaše dáta sa tak rozhodne strachovať nemusíte. Maximálna rýchlosť zápisu tohto typu disku je 16×.

Kľúčové vlastnosti Verbatim DVD-R (43729)

  • DVD-R od spoločnosti Verbatim
  • Kapacita jedného disku je 4,7 GB
  • Maximálna rýchlosť zápisu je 16×
  • Balenie obsahuje 10 kusov
  • Vyššia ochrana a spoľahlivosť s technológiou AZO
  • Ochrana proti poškriabaniu HardCoat
  • Uložené do praktického plastového stojana
  • Obal je vďaka svojej 100 % recyklovateľnosti ekologicky šetrný

HardCoat zaručí dobrú čitateľnosť optického disku

Veľkou prednosťou pri optických diskoch Verbatim DVD-R (43729) je prítomnosť ochrany proti poškriabaniu HardCoat. Počet chýb pri zázname či prehrávaní je zredukovaný na minimum, pretože disky sú chránené proti odtlačkom prstov a nánosom prachu. Produkt je ponúkaný v plastovom obale s 10 kusmi. Používateľov určite poteší aj skutočnosť, že tento obal je vďaka svojej 100 % recyklovateľnosti ekologicky šetrný.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti média

Typ média DVD-R
Kapacita média 4700 MB
Rýchlosť čítania 16 x

Balenie

Typ balenia Wrap
Počet kusov v balení 10 ks
Kód:  GO525e38
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  43729
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19