Obnoviť stránku

Verbatim CD-RW 8x COLOURS 5 ks v SLIM škatuľke

4,8 54 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,49 €

Verbatim CD-RW 8x COLOURS 5 ks v SLIM škatuľke

Disk Verbatim CD-RW 8x COLOURS je prepisovateľný disk, ktorý poskytuje kapacitu 700 MB. Značka CD-Rewritable označuje disky, ktoré je možné použiť viac ako raz a ich obsah je možné vymazať a znovu prepísať. Disky Verbatim CD-RW je možné prepísať minimálne 1000-krát. Toto balenie obsahuje 5 kusov farebných Verbatim diskov, ktoré sú balené v praktickej SLIM škatuľke. Päť rôznych farebných povrchov ponúka možnosti na triedenie. Možno na neho písať perom na disky CD/DVD.
Disky Verbatim využívajú technológiu MKM/Verbatim, ktorá zaisťuje, že každá nahrávka bude v tej najvyššej kvalite. Vďaka vývojovému stredisku spoločnosti Mitsubishi Chemical a silnej spolupráci s výrobcami jednotiek je zabezpečená široká kompatibilita diskov Verbatim, ktoré sú ideálnym riešením na prenášanie počítačových dát, domácich videí, fotografií a hudby.
Za úspechom diskov CD-RW spoločnosti Verbatim sa skrýva revolučný optický nahrávací materiál meniaci fázy alebo technológiu SERL (Super Eutectic Recording Layer). Tento materiál zabezpečuje plynulé prepínanie medzi fázami zápisu a vymazania a aj tepelnú stabilitu zapisovacej vrstvy. Stabilita zapisovacej vrstvy znamená vysokú spoľahlivosť, nízky šum signálu a možnosť dlhodobej archivácie.
Parametre a špecifikácia:
Kapacita:
700 MB alebo 80 minút
Max. zapis. rýchlosť:
12×
Balenie:
5 kusov v slim škatuľke
Povrch:
Farebný
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti média

Typ média CD-RW
Kapacita média 700 MB
Rýchlosť čítania 12 x
Ďalšie technológie SERL

Balenie

Typ balenia Slimcase
Počet kusov v balení 5 ks
Kód:  GO525e
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  43167
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03