Obnoviť stránku

Venztech V10 Streaming TV Box

3,4 26 hodnotení

Venztech V10 Streaming TV Box

Bavte sa filmami a seriálmi v najvyššom štandarde modernej doby, a nechajte sa zásobovať nepreberným množstvom obsahu streamovaným cez protokol KODI. Venza V10 je plne pripravený pre kvalitu Ultra HD bez kompromisov výstupom s plynulosťou 60 obrázkov za sekundu, a tak si detailne a s úplnou ostrosťou užijete aj najakčnejšie trháky. Prehrávať môžete multimédiá uložené na NAS stanici, v počítači alebo na externých pamäťových zariadeniach, ako sú kapacitne veľké disky, dobre prenosné flash disky alebo pamäťové karty.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderné multimediálne centrum k Ultra HD televízoru(výstup 4K s 60 fps (HDMI 2.0))
  • Operačný systém Google Android s prístupom k portálu Google Play (najrôznejšie softvér)
  • Podpora širokého spektra formátov (vrátane najnovšieho H.265 / HEVC)
  • Zdieľanie cez sieť rôznymi cestami (klasický SAMBA aj DLNA protokol + streamovanie KODI)
  • Prehrávanie USB nosičov a pamäťových kariet (3 × USB + slot pre micro SD)
  • Ovládacie menu v češtine

Zábava nikdy nekončí

Aj keby vám došla domáca zásoba videí a pesničiek, možno sa ihneď dostať k ďalším. Tento multimediálny box používa ako operačný systém Google Android. Ten si získal masovú priazeň svojou flexibilitou na uspôsobenie používateľovi aj po stránke početných aplikácií, ktoré urobia zo stanice presne to, čo chcete práve vy. Na portáli Google Play už čaká pôsobivá paleta najrôznejšieho softvéru na intuitívne využívanie rozmanitých internetových služieb i herných radovánok. Výkonu má na to dosť a dosť.

 
Kód:  VNZ001b
Produktové číslo:  V10
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08