Obnoviť stránku

Ventilátory a chladenie Argo

Argo banner

Argo – myslíme na prírodu i na váš komfort už viac ako 90 rokov

Tradičná talianska značka Argo sa na trhu objavuje už od roku 1929. Svoje začiatky spojila s výrobou radiátorov, kotlov a pecí, ku ktorým v 60-tych rokoch pribudli aj klimatizačné zariadenia. Všetky výrobky spoločnosti vznikajú s dôrazom na kvalitu použitých materiálov a nevtieravý funkčný dizajn. V súčasnosti sa Argo zaraďuje medzi svetových lídrov vo výrobe ventilátorov, profesionálnych tepelných čerpadiel a moderných klimatizáciií.

Ventilátor Argo

Ventilátory Argo ponúkajú výkon a eleganciu

Všetky ventilátory Argo, či už stolné, podlahové, alebo stojanové, spĺňajú najnovšie európske predpisy týkajúce sa bezpečnosti, účinnosti aj hluku prostredia. Sú výkonné, veľmi tiché, stabilné a precízne spracované, pričom nechýbajú ani pokročilé funkcie ako LED ovládacie panely, alebo rôzne rýchlostné režimy. Ventilátory Argo si rýchlo obľúbi každá domácnosť, či pracovný kolektív.

Argo mobilné klimatizácie sú funkčné a trendy

Argo mobilné klimatizácie nevyžadujú žiadne zložité nastavovanie. Stačí ich umiestniť na požadované miesto, zapojiť do elektrickej siete a želaný efekt sa dostaví v priebehu niekoľkých minút. Môžu ohrievať, ochladzovať, ale aj odvlhčovať akúkoľvek miestnosť budete práve potrebovať. Vďaka podmanivému dizajnu a mobilite sú klimatizácie Argo skvelým riešením, ktoré využijete po celý rok.

Mobilné klimatizácie Argo
Priamotop Argo

Priame ohrievače Argo vhodné nielen na chatu

S priamymi ohrievačmi Argo je doplnkové kúrenie hračkou. Vyberať môžete ohrievače s keramickými, či tradičnými vykurovacími prvkami, ktoré bez problémov vykúria akúkoľvek miestnosť, chatu, alebo suterén. Vysokú efektivitu priamych ohrievačov oceníte vy aj vaša peňaženka. Samozrejmosťou je možnosť regulácie teploty, prepínače výkonu a prepracovaný dizajn.

Spresniť parametre
10 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04