Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

VELVET Turbo 1 ks

4,9 54 hodnotení
3,89 €

VELVET Turbo 1 ks

Kuchynské utierky Velvet vám budú v kuchyni poruke. Tento druh patrí medzi trojvrstvové kuchynské utierky, nehrozí teda ľahké pretrhnutie. Velvet Turbo dosahuje rozmery 78 × 22,3 cm. Praktické XXL balenie kuchynských utierok vám bude slúžiť dlhú dobu. Utierky vám pomôžu pri upratovaní aj varení. Ide o balenie namotané v kotúči. Potešia vás aj svojou pevnosťou a vysokou účinnosťou, vďaka čomu zvládnete vyčistiť každú nečistotu. Trojvrstvový papier skvele pohlcuje vlhkosť. Utierky Velvet sú vhodné na používanie v kuchyni, sú totiž bezpečné aj pri kontakte s potravinami. Veľmi rýchlo a účinne odstránia škvrny a nečistoty z pracovných dosiek či stola. Kuchynské utierky Velvet Turbo by nemali chýbať v žiadnej domácnosti.

Hlavné prednosti kuchynských utierok Velvet Turbo

  • Kuchynské utierky Velvet Turbo bez parfumácie
  • Utierky Velvet sú vhodné na používanie v kuchyni
  • Trojvrstvový papier skvele pohlcuje vlhkosť
  • Dosahuje rozmery 78 × 22,3 cm
  • 100 % celulóza
  • Praktické XXL balenie kuchynských utierok vám bude slúžiť dlhú dobu
  • Účinne odstránia škvrny a nečistoty z pracovných dosiek a kuchynských skriniek
  • Nezanechávajú vlákna ani šmuhy na čistenom povrchu
  • Všetky produkty značky Velvet sú 100 % recyklovateľné

Útržky kuchynských obrúskov sú extra savé a pevné

Jednotlivé útržky kuchynských obrúskov Velvet Turbo sú extra pevné a savé. Vďaka tomu si môžete odtrhnúť iba daný útržok, a tým znížite spotrebu a utierky vám dlhšie vydržia. Kuchynské obrúsky navyše nezanechávajú šmuhy na žiadnom povrchu.

Ekologické a praktické balenie kuchynských obrúskov Velvet Turbo

Kuchynské obrúsky Velvet Turbo sú ekologické a produkujú menej odpadu. Pri balení sa spotrebuje menej fólie. Pri výrobe boli znížené emisie CO2, čo znamená, že je možné uskladniť viac položiek v nákladnom vozni pri takom balení.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Počet vrstiev

Počet vrstiev Trojvrstvové

Typ

Typ V úlohe
Útržky Áno

Rozmery

Dĺžka 78 m (78 m)
Šírka 22,3 cm (22,3 cm)
Kód:  UBR215
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5901478002730

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19