Obnoviť stránku

VELTA TEA zelený kvitnúci čaj – 2 ks MIX GREEN

4,42 €

VELTA TEA zelený kvitnúci čaj – 2 ks MIX GREEN

Patríte k ľuďom, ktorí milujú pitie čaju a radi si ho vychutnávate v pokoji domova? Potom vám istotne učaruje čaj VeltaTea. Zelený čaj je ľuďom známy už 5 tisíc rokov. Ich najväčšími producentmi sú Čína alebo Japonsko, ale aj ďalšie krajiny Ázie. Počiatok výroby je pri zbere lístkov čajovníka čínskeho či assamského. Ďalším krokom je tzv. zavädnutie lístkov, čo je proces, pri ktorom sa z nich odparí voda. Proces zavädnutia je pri zelených čajoch krátky, zabráni sa tým oxidácii, ktorá je žiaduca napríklad pri čiernych čajoch. Proces oxidácie sa zastaví prudkým zahriatím, napr. opražením na panvici, naparovaním či pečením. Následne sa lístky zvinujú. Je rozdelený v klasických čajových vrecúškach. Čaj VeltaTea je k dispozícii v balení po 2 kusoch s celkovou hmotnosťou 12 g.

Kľúčové vlastnosti čaju VELTA TEA zelený kvitnúci čaj – 2 ks MIX GREEN

  • Doprajte si šálku chutného čaju
  • Už 5 tisíc rokov pije ľudstvo zelený čaj, má bohatú chuť a príjemnú vôňu
  • Balený do klasických čajových vrecúšok
  • V balení nájdete 2 ks čaju VeltaTea
  • Balenie je s celkovou hmotnosťou 12 g

Zloženie

strieborný ihličkový čaj (zelený čaj), kvet karafiátu (Dianthus carryophyllus), Večernica – čierny čaj Golden tip, kvet jazmínu pravého (Jasminum sambac), kvet nechtíka lekárskeho

Parametre a špecifikácia

Balenie

Počet kusov v balení 2 ks

Druh a určenie

Druh čaju Zelený
Forma Vrecká

Balenie

Hmotnosť 12 g
Kód:  VELCA028
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  50005530101

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17