Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Veľké krtkove pexeso

4,6 8 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Veľké krtkove pexeso

Klasická hra s kartami pre deti už od predškolského veku. Hra rozvíjajúca sústredenie a pamäť využíva obľúbené postavičky významného českého výtvarníka Zdeňka Milera. Krtkovi kamaráti sú vyobrazení na veľkých pevných kartách. Každá postavička dvakrát. A práve vyhľadanie čo najväčšieho počtu dvojíc je cieľom hry. Táto ideálna rodinná hra umožňuje deťom okrem príjemne strávených spoločných chvíľ poraziť aj staršieho protihráča.
Parametre a špecifikácia:
Vek:
Od 3 rokov
Počet hráčov:
2 – 4
Dĺžka hry:
Asi 15 min
Obsah balenia:
24 pevných kartičiek s obrázkami
1 návod
Rozmer krabice:
27 × 19 × 3,5 cm
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Základné

Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 4
Dĺžka hry 14,71 min
Kód:  ZA103

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14