Obnoviť stránku

Sinks KINGA 860 DUO Metalblack

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sinks KINGA 860 DUO Metalblack

Granitový drez Sinks Kinga vás poteší svojím kvalitným spracovaním. Je vyrobený z 84% z kameniva az 16% z prémiového akrylátového spojiva. Je mimoriadne odolný voči nárazu a absolútne stálofarebný. Bezchybne znáša teplotné šoky a mimoriadne ľahko sa udržiava. Je nekompromisne pevný aj hebký zároveň. Jeho rozmery sú 860 × 510 mm. Vane drezu sú hlboké 235 mm a ich rozmery sú 379 × 371 mm. Drez môžete nainštalovať do minimálne 900 mm široké skrinky. Montáž je horná a drez je usadený nad pracovnú dosku. Prepad je umiestnený vo vani dreze. Výpust je sitkový s rozmerom 3 1/2 ". Sifón s veľkosťou 6/4 "je spracovaný tak, aby usporil miesto, a má odbočku na umývačku. Kvalitu drezu potvrdzuje aj neobvykle dlhá záruka, ktorá je 10 rokov. 

kľúčové vlastnosti

  • kvalitné spracovanie
  • Zmes 84% ??kameniva a 16% prémiového akrylátového spojiva
  • Jedinečná nanotechnológie ARIAPURA prirodzeným procesom neustále čistí vzduch vo vašej kuchyni
  • Antibakteriálna úprava MICROSTOP zabraňuje šíreniu baktérií a mikróbov
  • Rozmery drezu: 860 × 510 mm
  • Rozmery van drezu: 379 × 371 × 235 mm
  • Minimálna šírka skrinky: 900 mm
  • Záruka 10 rokov

Čistý drez aj vzduch

Drez je vybavený špeciálnou nanotechnológií ARIAPURA. Tá využíva fotokatalýzy oxidu titaničitého. Aktívne činidlo, ktoré sa nachádza v celej hmote dreze, za prítomnosti slnečného žiarenia či umelého svetla (UV-A žiarenie) prirodzeným procesom permanentne čistí vzduch vo Vašej kuchyni. Drez je naviac neustále 100% antibakteriálne vďaka úprave MICROSTOP. Štruktúra drezu je obohatená o ióny striebra, ktoré zabraňujú šíreniu baktérií a mikróbov. MICROSTOP je tiež obsiahnutý v celej hmote dreze, nepodlieha opotrebeniu a jeho účinnosť sa s časom neznižuje. 

Parametre a špecifikácia

Celkové rozmery

Dĺžka 86 cm
Šírka 51 cm
Hĺbka 23,5 cm
Kód:  SINDR114
Produktové číslo:  8596142006823

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11