Obnoviť stránku

Sinks FORMA 615 Granblack

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sinks FORMA 615 Granblack

Moderný granitový drez je vyrobený z jemného kameniva (žuly a kremeňa) s prímesou farbiva. V týchto granitových drezoch nájdeme až 84% kameniva. Tak vysoký obsah nemá medzi granitovými drezmi obdoby. Prírodný kameň drží pohromade vďaka veľmi kvalitnému akrylátovému spojivu. Drez je odolný proti UV žiareniu a veľmi odolný proti vrypu a poškriabaniu. Drez vyniká mimoriadnou pevnosťou a tvrdosťou materiálu a schopnosťou krátkodobo odolať veľkým teplotným šokom. Ľahko znesie teploty až 280 °C. Použitý materiál zaisťuje, že drez bude dlho vyzerať novo a neopotrebovane. Aj keď do drezu spadne veľmi ťažký hrniec, nedôjde k poškodeniu.

Prednosti

  • Jednodrez s krátkym odkvapom
  • Antibakteriálna ochrana
  • Odolnosť proti poškriabaniu
  • Sifón s odbočkou na umývačku
  • Jednoduchá údržba
  • Systém na odstraňovanie nepríjemných pachov
  • Záruka 10 rokov

Čistenie a starostlivosť

Pri čistení drezu jednoducho umyjete drez vlažnou vodou, mäkkou handričkou alebo bežnou kuchynskou hubkou pomocou tekutých umývacích prostriedkov bez abrazívnych zložiek. Na väčšie a silnejšie znečistenie použijete čistiacu pastu na drezy na to určenú. Povrch drezu je odolný na vysoké teploty, napriek tomu je potrebné odkladať horúce hrnce, panvice a podobné kuchynské potreby na špeciálne na to určené podložky.

Balenie obsahuje

Granitový drez
Výpust 3 1/2
Sifón pre úsporu miesta s odbočkou na umývačku
Montážny materiál

Antibakteriálne a samočistiace funkcie

Drezy od talianskeho výrobcu Plados sú ako prvé na svete ošetrené špeciálnou antibakteriálnou ochranou. Táto antibakteriálna vrstva pracuje na princípe iónov striebra, ktoré šetrne a ekologicky likvidujú väčšinu známych baktériu a vírusov. S touto technológiou sa môžeme stretnúť aj na moderných operačných sálach alebo vo funkčnom oblečení, kde plní rovnakú úlohu. Drezy sú tiež vyrobené so systémom Ariapura, ktorý čistí vzduch a odstraňuje nepríjemné pachy z drezu. Ariapura pracuje na princípe fotokatalýzy oxidu titaničitého. Za prístupu slnečného svetla oxid titaničitý rozkladá nepríjemné pachy a tým čistí vzduch. Vďaka tomuto procesu majú drezy samočistiacu schopnosť.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ drezu Jednodrez
Odkvap S odkvapom

Materiál drezu

Typ Granitový

Rozmery drezovej nádoby

Dĺžka 33,5 cm
Šírka 42,5 cm

Celkové rozmery

Dĺžka 61,5 cm
Šírka 50 cm
Hĺbka 21 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  SINDR100
Produktové číslo:  8596142006755

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04