Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Merabell Aqua G3/4" – G3/4", 175 cm

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
43,90 €

Merabell Aqua G3/4" – G3/4", 175 cm

Praskne? A čo ak praskne, keď nebudem doma? S hadicami Merabell Aqua si už také otázky klásť nemusíte. Ide o ideálnu investíciu na pripojenie vašej batérie, toalety či práčky – a tiež pre váš pokojný spánok. Každý kus je dôkladne testovaný proti netesnosti. Nemusíte sa už báť, že vás zastavia susedia s informáciou o vytopenom byte. Neblahé skúsenosti s prasknutými vodovodnými hadicami má každá druhá domácnosť – buďte tou prvou!

Kľúčové vlastnosti hadice Merabell Aqua G3/4" – G3/4", 175 cm

  • Zváraná hadica pre práčku
  • Vonkajší závit G3/4"
  • Dĺžka 175 cm
  • Každý kus hadice Merabell Aqua prešiel precíznym testovaním proti netesnosti
  • Pevná konštrukcia z chirurgickej ocele
  • Absolútna zdravotná bezchybnosť vďaka ušľachtilému materiálu
  • Vlnovcový profil prirodzene vytvára turbulencie zabraňujúce usadzovaniu nečistôt
  • Ochranné opláštenie hadice Merabell Aqua odolá aj agresívnym chlórovým prostriedkom
  • Otočná koncovka na jednoduchú inštaláciu a zabránenie zbytočnému namáhaniu hadice

Dokonale bezpečná konštrukcia

Konštrukcia z extra odolnej chirurgickej ocele je zárukou toho, že hadica Merabell Aqua pri bežnom používaní skrátka nepraskne. Ušľachtilosť chirurgickej ocele – presne tej istej, ktorá sa používa aj na výrobu šperkov – navyše zaisťuje nemennosť prirodzených vlastností a chuti vody. Okrem toho tiež výrazne spomaľuje množenie baktérií. Tento materiál sa jednoducho oplatí.

Vytopenie? Už nikdy viac

Vlnovcovo tvarované vnútro hadice Merabell Aqua vytvára pri prúdení vody turbulencie, ktoré pomáhajú odstrániť všetky nečistoty. Máte tak istotu, že sa hadica vnútri neusadzuje. Aby táto funkcia nebola narušená, je vnútro hadice opláštené ochrannou vrstvou, ktorá bráni možnému narušeniu agresívnymi chemickými prostriedkami. Prostriedky na báze chlóru dokážu zničiť kovy veľmi rýchlo – pri tejto hadici však k tomu nedôjde.

Montáž jednoducho a kdekoľvek

Otočná koncovka umožňuje jednoduchú montáž aj v stiesnených podmienkach a zabraňuje zbytočnému namáhaniu hadice krútením. Havárie vody sú podľa poisťovní suverénne najčastejšou príčinou škodových udalostí v domácnostiach. Nie však v tej vašej – za predpokladu, že si zaobstaráte hadicu Merabell Aqua.

Parametre a špecifikácia

Typ hadice

Typ hadice Napúšťacia
Určenie Práčka

Napojenie

Vnútorný závit hadice G3/4
Vonkajší závit hadice G3/4
Napojenie Rovné , Zahnuté

Rozmer

Dĺžka 1,75 m

Vlastnosti

Výbava Otočná koncovka
Materiál Oceľ
Maximálna teplota vody 100 °C
Maximálny tlak 12 bar

Balenie

Počet hadíc 1 ks
Kód:  MERHA017
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M0017

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06