Obnoviť stránku

Alveus Appeles 70 - G 04 M steel

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Alveus Appeles 70 - G 04 M steel

Drezy radu Appeles sú okrem excelentného dizajnu zaujmú aj svojím prevedením. Okrem veľkej vaničky je tu ešte jedna menšia a samozrejmosťou je aj odkvapkávač. Prémiový materiál, špičkové spracovanie a nádherný dizajn - to všetko sú znaky radu drezov Appeles. Drez je dodávaný vrátane už pripraveného otvoru pre batériu. Súčasťou balenia je úsporný sifón s odbočkou na umývačku.

kľúčové vlastnosti

  • Vyrobené z Granitalu Plus v šedej farbe
  • Vrátane 3 1/2 "excentrického ventilu
  • Sifón s odbočkou na umývačku
  • Dve vaničky a odkvapkávač
  • dlhá životnosť
  • Jednoduchá údržba

Granital Plus

Tento novo vyvinutý kompozitný materiál a obsahuje 70% častíc žuly spojených dohromady pomocou polymérovej živice vysokej kvality. Táto kombinácia zaisťuje vysokú tepelnú odolnosť až do 280 ° C a je veľmi odolná voči poškriabaniu a nárazom. Zároveň však tento materiál umožňuje jednoduchú údržbu ako od nečistôt, tak i vodného kameňa. Ďalšou výhodou Granitalu Plus je farebná aj štruktúrovať stálosť po mnoho desiatok rokov. 

zabudovateľný drez

Drez Appeles 70 sa inštaluje do pracovnej dosky a vďaka tomuto elegantnému riešeniu vytvára s doskou plynulou pracovnú plochu. Drez je zasunutý do dostatočne veľkého výrezu zhora a upevnený dodávanými úchytkami. Vstavané drezy sú vhodné pre pracovné dosky, ktoré majú hrúbku 25 až 40 mm.

údržba

Väčšina škvŕn a špiny môže byť odstránená pomôcť jemných neobrušujících tekutých čistiacich prostriedkov alebo prípravkov na báze amoniaku. Trvanlivejšie škvrny môžu byť odstránené bieliacimi prostriedkami (zriedenými na 50% vodou) alebo jemným leštidlom, zatiaľ čo usadeniny vodného kameňa 9% kyselinou octovou. Nepoužívajte kyselinu sodnú.
Kompozitné materiály nevystavujte pôsobeniu agresívnych chemických prípravkov (odstraňovač laku, čistič rúry koncentrovanej kyseliny, lúh a podobné) môžu zničiť povrch drezu. Ak by došlo ku kontaktu, rýchlo opláchnite povrch vodou. 

Parametre a špecifikácia

Typ

Odkvap S odkvapom

Materiál drezu

Typ Granitový

Rozmery drezovej nádoby

Dĺžka 36 cm
Šírka 37 cm

Celkové rozmery

Dĺžka 100 cm
Šírka 51 cm
Hĺbka 21 cm

Farba

Farba Antikorová
Kód:  ALVEDR036
Produktové číslo:  4507004

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02