Obnoviť stránku

VEHO KASA LED pás 3 metre VKL-001-3M

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VEHO KASA LED pás 3 metre VKL-001-3M


LED pás Veho Kasa VKL-001-3M

Bezdrôtové ovládanie pre maximálne pohodlie

Veho vynašiel špeciálnu aplikáciu na riadenie osvetlenia cez mobilný telefón alebo tablet. S touto aplikáciou môžete predom vytvoriť harmonogram svietenia na 24 hodín denne, 7 dní v týždni, 365 dní v roku a potom už sa o nič nestarať. V aplikácii si tiež ľahko predvolíte skupiny miestností alebo nálad, ktoré možno zapínať aj meniť naozaj jednoducho. Sami si nastavíte, kedy potrebujete svetlo vypnúť či stlmiť a Bluetooth LED osvetľovací pás Veho Kasa sa podľa vášho plánu zariadi. Táto praktická technológia ovládania cez smartfón vám ušetrí čas a prácu s neustálym nastavovaním správneho osvetlenia. Najviac ju asi ocenia domácnosti s malými deťmi, skvele sa hodí ale aj vtedy, keď napríklad večer odchádzate z domu a chcete, aby sa svetlá samé vypli v určitú hodinu. Stavte na Veho Kasa a urobte krok dopredu k ešte múdrejšíej domácnosti s adaptívnym, kreatívnym osvetlením.


Rýchle a spoľahlivé

Stačí slabý dotyk vášho telefónu, prípadne tabletu so systémom Android alebo iOS a môžete ovládať až 32 rôznych jednotiek. Iste vás poteší aj možnosť automatického ovládania, ktoré je ešte o niečo jednoduchšie. Aplikácia Veho Kasa ponúka ako nepretržité ovládanie osvetlenia, tak plánovanie automatického zapnutia/vypnutia. Vďaka tomu sa svetlo zvládne samo vypínať na noc alebo sa zapnúť v určitý čas. Osvetľovací pás od Veho sa skrátka plne prispôsobí vašim potrebám. V aplikácii si ľahko prednastavíte skupiny miestností a nálad tak, aby dokonale vyhovovali činnostiam, ku ktorým potrebujete rozdielne osvetlenie. Prepojenie mobilného zariadenia s osvetlením prebieha cez bezdrôtovú Bluetooth technológiu 4.0. Aplikácia je kompatibilná so systémami Android verzie 4.3+ a iOs 6.0 a vyššie. V balení okrem samotného LED pásu nájdete aj návod, príručku pre rýchly začiatok a praktickú súpravu adaptérov na cestovanie pre UK, EU, USA a AUS.

LED pás Veho Kasa VKL-001-3M
LED pás Veho Kasa VKL-001-3M
LED pás Veho Kasa VKL-001-3M - adaptéry

Parametre a špecifikácia

Energetický štítok

Životnosť 15 000 h

Farebná teplota svetla

Chromatickosť 4 000 K

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks

Napätie a príkon

Vstupné napätie 230 V

Typ a tvar

Typ žiarovky LED, Úsporná

Dĺžka

Dĺžka 300 cm

Príkon

Príkon 7,2 W
Kód:  VEHO005
Produktové číslo:  VKL-001-3M
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12