Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Véčkové mobilné telefóny

Vyklápacie telefóny čiže vyklápačky. Telefóny tohto druhu uzreli svetlo sveta už pred takmer 20 rokmi. Obľube sa tešia ale aj dnes a v našej ponuke stále nejaký ten vyklápací telefón nájdete. Aké majú výhody a funkcie a v čom sa líšia?

Pokračovať
Spresniť parametre
39 položiek

Véčkové mobilné telefóny

Véčkový mobilný telefón je štýlovým a elegantným riešením pre nenáročných používateľov a seniorov. Vyklápacie telefóny väčšinou nemajú operačný systém ani pokročilé funkcie, ktoré dnes ponúkajú smartfóny. Napriek tomu už ale na trhu nejaké véčka s Androidom sú. Kto ich dnes vyrába, ako je to s dual SIM a aké robia véčkové mobily fotky?

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17