Obnoviť stránku

VAX Dual Power Pro Advance

5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

VAX Dual Power Pro Advance

Vax Dual Power Pro Advance je výkonným a hĺbkovým nástrojom na umývanie kobercov s efektívnym odsávaním vody Dual V na rýchle schnutie. Základným benefitom je čistiaci systém DUALTECH, ktorý kombinuje kefu SpinScrub a klasickú rotačnú kefa. Vďaka nim sa bez problémov zbavíte aj hlboko usadenej špiny. Navyše je vo výbave naťahovacia hadica (4,6 m) s ručnou kefou SpinScrub na pohodlné čistenie schodov, nadstavec na čistenie čalúnenia a rozstrekovací nadstavec na čistenie extra znečistených miest. Aby ste si mohli ihneď po vybalení vyskúšať kvalitu tohto prístroja je v dodávke jedno balenie detergentu na predbežné ošetrenie a hneď dva detergenty Vax Ultra na samotné čistenie.

Kľúčové vlastnosti

  • Systém DUALTECH sa postará o perfektnú čistotu a technológia Dual V zase o rýchle schnutie vašich kobercov (čistiaca hlava šírky 33 cm).
  • Komfortný objem nádob pre čistú (4,5 l) aj špinavú vodu (3,9 l) so samostatným oddelením pre čistiaci detergent.
  • Naťahovacie hubica s čalúnnickými nadstavcom a ručenou kefou SpinScrub sa postará aj o perfektnú čistotu schodov a čalúnenia.
  • Automatické miešanie vody a čistiaceho detergentu sa spúšťa na zosilnenie čistiacej zmesi pre nepoddajné nečistoty.
  • Technológia Steerable sa postará o jednoduchú obsluhu a pohodlnú manévrovateľnosť okolo nábytku.

Funkcie umývanie a opláchnutie

Vax Dual Power Pre Advance nielen efektívne umýva vaše koberce, ale pre dokonalú čistotu ich takisto oplachuje. Funkcia opláchnutie sa postará o dôkladné odstránenie zvyškov čistiaceho detergentu, aby koberec žiaril čistotou ako nový. Samozrejmosťou sú odnímateľné samostatné nádoby pre čistú a špinavú vodu, ale tá pre čistú vodu má navyše samostatný priestor pre vodu aj čistiaci detergent a ľahko prístupný prepínač potom slúži k voľbe medzi čistením a oplachovaním koberca.

Štandardné príslušenstvo:
Ručná kefa SpinScrub, rozstrekovacia pištoľ, čalúnnický nadstavec, prídavná hubica, taška pre príslušenstvo, 250 ml detergent Ultra VAX na čistenie, 250 ml detergent VAX na predbežné ošetrenie

Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ upratovania Mokré čistenie

Vlastnosti

Typ povrchu

Typ povrchu Čalúnenie

Typ vysávača

Typ vysávača Tyčový, Vodný

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie
Kefy Rotačná

Filtre

Typ filtra Vodný filter, Umývateľný filter

Rozmery a hmotnosť

Šírka 38 cm
Výška 111 cm
Hĺbka 39 cm
Hmotnosť 10,5 kg

Farba

Farba Sivá
Kód:  VATCP002
Produktové číslo:  W85-PL-T-E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02