Obnoviť stránku

VAX Dual Power

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

VAX Dual Power

Hľadáte nástroj ako dokonale vyčistiť vaše koberce a oživiť ich vlákno, aby zase žiarili ako nové? Potom pre vás máme perfektný nástroj s názvom Vax Dual Power. Je ľahký, ľahko použiteľný a využíva duálnu rotačnú kefu spoločne s dvojicou nádob pre hlbšie a ľahšie čistenie. Dve nádoby znamenajú, že je dokonale separovaná čistá a špinavá voda a za žiadnych okolností sa nezmiešajú. Technológia Steerable potom garantuje ľahkú manévrovateľnosť a riadenie hlavice okolo nábytku a ďalších prekážok.

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahká konštrukcia (5,8 kg) znamená predovšetkým jednoduchú a pohodlnú obsluhu pri čistení.
  • Duálne rotačné kefy napomáhajú hĺbkovému čisteniu vlákien a obnovenie vlákien kobercov.
  • Technológia Twin tank znamená použitie odnímateľných samostatných nádob pre čistú (2,7 l) i špinavú (1,5 l) vodu a ich dokonalú separáciu.
  • Vybavený príslušenstvom: 250 ml originálneho Detergente na koberce VAX.

Čistota predovšetkým

Duálna rotačná kefa zaistí dvojitý čistiaci účinok pre odstraňovanie rezistentných a hlboko usadených nečistôt z vašich kobercov. Čistiaca hlava šírky tridsiatich centimetrov navyše napomôže k rýchlejšiemu ošetreniu aj u rozsiahlych plôch. Nádoby na čistú aj špinavú vodu sú ľahko odnímateľné, aby ste ich mohli naplniť, respektíve vyliať. Nízka hmotnosť potom uľahčuje použitie kdekoľvek v dome i na schodoch.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ upratovania Mokré čistenie

Vlastnosti

Typ vysávača

Typ vysávača Tyčový, Vodný

Filtre

Typ filtra Vodný filter, Umývateľný filter

Rozmery a hmotnosť

Šírka 33 cm
Výška 111 cm
Hĺbka 30 cm
Hmotnosť 5,8 kg

Farba

Farba Sivá
Kód:  VATCP001
Produktové číslo:  W85-DP-B-E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19