Obnoviť stránku

VAX 7151 Spinscrub

4,5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VAX 7151 Spinscrub

Špičkový model multifunkčného vysávača VAX, ktorý naplno využíva moderné technológie Vaxing a SpinScrubing pre dokonalú čistotu vašich kobercov a ich suchý povrch už od 40 minút po mokrom vysávaní. Dodávaná hlavica SpinScrub obsahuje päticu presných rotačných kief, s ktorých pomocou oživí vlákna kobercov. S využitím revolučného systému Dual V je navyše zdokonalená práca s čistiacim roztokom. Kým je jednou stranou dodávaná voda do koberca, druhá strana v rovnakej hlave nasáva špinavú vodu obsahujúcu nečistoty odstránené z koberca. V dôsledku toho sa povrch rýchlejšie očistí aj vysuší. Silné čerpadlo navyše podporuje efektívne tok tekutín v povrchu pri čistení.

Kľúčové vlastnosti

  • Revolučná vaxovacia hubica SpinScrub dokáže dokonale vyprať koberec a súčasne odsať maximálne množstvo tekutiny pre suchosť do 40 minút.
  • V kombinácii s prémiovými detergentmi VAX AAA sa precízne zbavíte sporov plesní, roztočov aj s ich trusom a peľových alergénov.
  • Vysoký výkon 25 kPa a možnosť jeho regulácie poskytne skvelý výsledok aj u suchého vysávania.
  • Veľké množstvo dodávaného príslušenstva vám umožní upratať akúkoľvek nečistotu.
  • Nadštandardný objem nádrže pre čistú/špinavú vodu (4/8 l) a prachového vrecka (8 l).

Variabilný expert

Silná vzduchová turbína vyvinie tlak 25 kPa a poskytne tak ohromujúci výkon na každodenné vysávanie. Množstvo rozličného príslušenstva sa postará o upratovanie každej nečistoty. Mokré vysávanie sa v kombinácii so špeciálnymi detergentmi VAX AAA dokáže zbaviť sporov plesní, roztočov aj s ich trusom a peľových alergénov. Na dokonalé prispôsobenie konkrétnemu vysávanému obsahu ponúka vysávač praktickú reguláciu výkonu. 

Štandardné príslušenstvo:
Kombinačné kefa, kobercová kefa SpinScrub, kefa na tvrdé podlahy, štrbinový nadstavec, prachový nadstavec, čalúnnický nadstavec, Turbo Mini kefa, Turbo kefa, čalúnnicka kefa, rozstrekovacie pištole, 250 ml čistiaceho detergentu Ultra VAX, 2x papierový sáčok, 1x látkový sáčok

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Mokré čistenie

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ povrchu

Typ povrchu Čalúnenie

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový, Vodný

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová
Kefy Rotačná

Filtre

Typ filtra Vodný filter

Rozmery a hmotnosť

Šírka 40 cm
Výška 56 cm
Hĺbka 40 cm
Hmotnosť 8,1 kg

Farba

Farba Sivá
Kód:  VAMF003
Produktové číslo:  7151
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07