Obnoviť stránku

Vault VAMA 23

92,26 €

Vault VAMA 23

Zaujíma vás finančne nenáročné, ale pritom bezpečné riešenie na ukrytie menšieho množstva financií alebo dôležitých dokladov? Za týchto okolností je sejf to pravé pre vašu potrebu. Sejf do domácnosti Vault VAMA 23 je medzi používateľmi najobľúbenejším vo svojej kategórii. Diskrétne totiž ochráni aj menšiu hotovosť, aj dôležité dokumenty. Sejf do hotela BTV ponúka vďaka svojim rozmerom pohodlné uschovanie hotovosti, šperkov alebo dokladov. Sejf možno otvoriť aj náhradným kľúčom, čo je taká poistka pre hotelových hostí, ktorí zabudnú kód. Je dobré vedieť, že tento sejf je určený na umiestnenie kamkoľvek do priestoru, takže máte zaručené, že sa vyhnete zbytočným komplikáciám s navŕtavaním stien. Za dôležité treba považovať aspekt, že sejf nemá, na rozdiel od trezora, certifikát zámku a plášťa. Ale aj tak sa netreba obávať straty vašich vecí, fakt chýbajúceho certifikátu je kompenzovaný nižšou obstarávacou cenou sejfu. Schránku odomknete za pomoci kľúča, odpadne vám tak napríklad stres so zabudnutím číselného kódu. Farba povrchu Vault VAMA 23 je svetlosivá. S kvalitnou ochranou sa nemusíte o svoje cennosti báť.

Zaujímavé prednosti Vault VAMA 23

  • Domáci sejf je u svojich používateľov obľúbený pre jednoduchosť ovládania a sympatickú skladnosť
  • Hotelový sejf ponúka jednoduché ovládanie
  • Zamknutie sejfu Vault VAMA 23 prebieha za pomoci kľúča
  • Sejf nie je nutné privŕtavať do steny, naopak, môžete ho nechať kdekoľvek voľne stáť

Ďalšie vlastnosti sejfu Vault VAMA 23

Pred kúpou sejfu je dôležité vedieť, čo doň vložíte na úschovu. Sejf Vault VAMA 23 patrí vďaka svojim rozmerom medzi malé produkty tohto typu. Konkrétne vonkajšie rozmery sú 17 × 28 × 23 cm. Vnútorné rozmery potom predstavujú 16,5 × 27,5 × 18,5 cm. V žiadnom prípade sa nerovná, že čím vyššia hmotnosť sejfu, tím vyššie bezpečie. To má priamu súvislosť s opláštením. U samotnej hmotnosti by mal byť zohľadnený fakt, či plánujete výrobok sťahovať. Tento produkt BTV disponuje hmotnosťou 8 kg.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ trezora Domáci trezor, Hotelový trezor
Ukotvenie Do podlahy, Voľne stojací
Zámok Na kľúč
Certifikácia Necertifikovaný

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 17 cm
Vonkajšia hĺbka 23 cm
Vonkajšia šírka 28 cm
Hmotnosť 8 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 16,5 cm
Vnútorná šírka 27,5 cm
Vnútorná hĺbka 18,5 cm

Farba

Farba Svetlosivá
Kód:  VMsafe032
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VAMA101

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06