Obnoviť stránku

VARTA Power Accu, AA ceruzkové NiMH 2600 mAh, 4 ks

4,8 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Novinka
23,90 €

VARTA Power Accu, AA ceruzkové NiMH 2600 mAh, 4 ks

Súprava ceruzkových AA batérií z edície Power Accu určené na napájanie všetkých zariadení hladných po energii (diaľkové ovládače, herné bezdrôtové ovládače, digitálne fotoaparáty, atď.). Batérie využívajú nikel-metal hydrid technológiu, ktorej výhody oproti bežným batériám tkvejú vo vysokej kapacite a veľmi nízkom samovybíjaní. Batérie sú dobíjacie, takže ich môžete s kompatibilnou nabíjačkou využívať opakovane.

Klasické dobíjacie batérie počas nepoužívania strácajú svoju kapacitu. Tieto batérie sú však obdarené unikátnou technológiu VARTA Ready2Use, ktorá tento nepríjemný jav minimalizuje a batéria aj po roku skladovania si zachová 80 % zo svojej pôvodnej kapacity. Po rozbalení sú ihneď pripravené na použitie, pretože sú už od výrobcu dodávané prednabité.


Parametre a špecifikácia:

Typ:
AA

Elektrochemická technológia:
NiMH (nikel-metal hydrid)

Kapacita:
2600 mAh

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Kapacita 2,6 Ah
Napätie 1,2 V
Typ článku NiMH

Typ

Typ batérie Nabíjacia
Veľkosť batérie Tužková AA (LR6)

Obsah balenia

Počet batérií v balení 4 ks
Kód:  HM327m
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5716101404

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03