Obnoviť stránku

Varné dosky MORA

Varné dosky Mora

Varné dosky Mora

Varné dosky Mora je už desiatky rokov synonymom pohodlného a kvalitného varenia. Je len na vás, akú technológiu si zvolíte – varné dosky Mora sú dostupné ako v indukčnom, sklokeramickom, tak aj plynovom vyhotovení. Varná doska Mora je k dispozícii aj ako dvojplatnička. Ak by ste chceli niečo špeciálne, určite vás oslovia biele varné dosky Mora.

Mora indukčná doska

Indukčná varná doska Mora

Indukčná varná doska Mora s účinnosťou ohrevu až 90 % s minimálnymi stratami šetrí čas aj peniaze. Vďaka špeciálnym funkciám nebude varenie také zdĺhavé, liter vody privediete k varu už za 4 minúty. Indukčné varné dosky Mora sa regulujú prostredníctvom dotykového ovládania, ktoré disponuje detskou poistkou. Tešiť sa môžete tiež na funkcie „Sprint“ (rýchle zvýšenie výkonu), „Časovač“ (časový spínač varných zón) a „FlexiZóna.“

Sklokeramická varná doska MORA

Sklokeramická varná doska je k dispozícii v 4 variantoch hrán:

  • Kovový rámik – zabraňuje pretečeniu
  • Skosené hrany – elegantný vzhľad
  • Predná brúsená hrana – umožňuje kombinovať rôzne typy varných dosiek
  • Brúsená hrana v tvare C – je možné úplne vsadiť do kuchynskej dosky
Mora sklokeramická doska
Plynová doska Mora

Plynová varná dosky MORA

Plynová varná doska Mora je jasnou voľbou všetkých milovníkov plynovej klasiky. Nová generácia plynových varných dosiek Mora disponuje povrchom z tvrdeného skla a dvojdielnou liatinovou mriežkou. Všetky 4 plynové horáky majú bezpečnostnú poistku StopGas, ktorá automaticky uzavrie prívod plynu pri náhodnom zhasnutí plameňa. Používateľský komfort plynovej varnej dosky Mora zvyšuje zapaľovanie integrované priamo do horáka v gombíku.

Ostatné varianty varných dosiek Mora

V prípade, že vaša kuchyňa nedisponuje dostatkom miesta, určite vás oslovia dvojplatničkové varné dosky Mora, ktoré sú k dispozícii ako v sklokeramickom, tak aj v plynovom variante. Pre milovníkov netradičných riešení sú tu biele varné dosky Mora v indukčnej, sklokeramickej a plynovej verzii.

Mora varná doska dvojplatnička
Spresniť parametre
41 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01