Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Varné dosky ELECTROLUX

Varná doska Electrolux

Varná doska Electrolux: jednoduchšie varenie s úsporou energie

Firma Electrolux patrí medzi najväčších predajcov domácich a profesionálnych spotrebičov na svete a medzi priekopníkov energeticky úsporných spotrebičov. Varná doska Electrolux teda spotrebúva minimum energie, pričom si udržuje stále vysoký výkon. V ponuke nájdete indukčné, plynové, sklokeramické aj kombinované dosky. Indukčné varné dosky Electrolux majú špeciálnu funkciu zvýšeného výkonu a zároveň bezpečný povrch, na ktorom sa nespálite.

Electrolux varná doska indukčná

Electrolux Hob2Hood má bezdrôtové prepojenie

Pri varení musíte byť neustále v strehu. Electrolux Hob2Hood je špeciálna funkcia, ktorá vám uľahčí prácu v kuchyni pomocou bezdrôtového prepojenia s digestorom. Electrolux varná doska s funkciou Hob2Hood automaticky rozsvieti, zapne a reguluje odsávanie digestora a odstráni tak aspoň jednu starosť pri varení. Nastavenie digestora reaguje na výkon varnej dosky Electrolux.

Varné dosky Electrolux so špeciálnymi funkciami

Varné dosky Electrolux sú základom každej kuchyne. Majú široký rad špeciálnych funkcií, ktoré obohatia a uľahčia vaše varenie. Indukčné varné dosky Electrolux vynikajú jednotlivým ovládaním každej varnej zóny. Rad modelov sa pýši funkciami Bridge alebo FlexiBridge, ktoré umožnia použiť na indukčnej doske hrnce a panvičky všetkých tvarov a veľkostí.

Electrolux varné dosky

Ako si vybrať varnú dosku Electrolux

Spresniť parametre
56 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14