Obnoviť stránku

VANISH Oxi Action Crystal White 2 l

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VANISH Oxi Action Crystal White 2 l

Odstraňovač škvŕn Vanish Oxi Action Crystal White na bielu bielizeň s objemom 2 litrov vďaka novému silnejšiemu zloženiu odstráni odolné škvrny už len za 30 sekúnd. Vanish Oxi Action Crystal White je vhodné pridávať ku klasickému praciemu prášku pri praní bielej bielizne, aby si udržala svoju belosť a nezošedla.

Kľúčové vlastnosti

  • Odstraňovač škvŕn
  • Vhodný na biele prádlo
  • Udržuje bielizeň bielu a chráni ju pred zašednutím
  • Nové silnejšie zloženie
  • Objem: 2 litre

Predčistenie bielizne

Pri namáčaní bielizne naneste 2 ml prípravku Vanish na škvrnu a nechajte bielizeň namočenú maximálne 6 hodín. Po namočení bielizňe vyperte klasickým spôsobom alebo ju poriadne vypláchajte. Pred plákaním je vhodné pre lepší účinok miesto so škvrnou pretrieť.

Pranie bielizne

Pri praní odolných škvŕn v práčke je vhodné pridať do zásuvky na pracie prostriedky 100ml odmerku Vanish a klasicky prať. Na normálne a menej odolné škvrny stačí pridať 50 ml Vanish.

Upozornenie

Nikdy nepoužívajte pracie a čistiace prostriedok Vanish na hodváb, vlnu, kožu a všetky povrchy opatrené lakom, či iným náterom.

Zloženie

5% alebo viac, ale menej ako 15% bieliace činidlá na báze kyslíka, Neiónové povrchovo aktívne látky, Menej ako 5% aniónové povrchovo aktívne látky, Parfém, Hexyl cinnamal.

 
Kód:  ODS026
Produktové číslo:  5900627027143
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11