Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Vanguard VESTA START 12Z

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Vanguard VESTA START 12Z

Vanguard VESTA START 12Z je šikovná kompaktná brašňa pre váš fotoaparát. Táto fototaška je koncipovaná predovšetkým pre systémové CSC kompaktné fotoaparáty s nasadeným objektívom. Taška disponuje dvoma praktickými vreckami na zips. Hlavné vrecko je určené na samotný fotoaparát, predné ploché vrecko potom na drobné príslušenstvo, ako sú náhradné batérie, SD karty, nabíjačka a ostatné príslušenstvo potrebné na fotografovanie. Navyše obsahuje aj sieťované vrecko na boku. Do brašne tak môžete uložiť dokonca aj malý stolový statív.

Kľúčové vlastnosti brašne Vanguard VESTA START 12Z

  • Fotobrašňa vhodná pre kompaktné fotoaparáty i digitálne kamery
  • VESTA START 12Z ponúka okamžitý prístup zhora
  • Disponuje praktickým vreckom na malé príslušenstvo
  • Dvojitá ochrana vďaka hornému zipsu
  • Taška ponúka spôsob nosenia na ramene či za opasok alebo pútko
  • Kvalitné materiály a čalúnenie, ktoré fotoaparát zaručene ochráni
  • Vesta Link – brašňa pojme i stolný statív
  • Veľmi kompaktná a zároveň ponúka dostatok miesta
  • V balení sa nachádza pláštenka

Ochranca vášho zariadenia

Fotobrašňa je vnútri čalúnená tak, aby zabránila akýmkoľvek škrabancom pri nechcených pádoch či nehodách alebo pri bežnej užívateľskej manipulácii. Či už vyrazíte fotiť do mesta alebo do prírody, môžete si fototašku zavesiť na rameno vďaka čalúnenému ramennému popruhu. Ak vám popruh nebude po chuti, brašňa Vanguard VESTA START 12Z ponúka aj možnosť pripevnenia k opasku alebo k popruhu inej batožiny, či nosenia za rukoväť umiestnenú na hornej strane.

Vanguard VESTA START 12Z je praktický pomocník v každom počasí

Vďaka interiéru vo svetlej farbe bude hľadanie čohokoľvek priamo chvíľkovou záležitosťou. Stáva sa tak viac intuitívnym a užívateľsky príjemným. Prístup zhora zaistí, že môžete uložiť aj vybrať fotoaparát takmer okamžite. Tento kúsok môžete zaobstarať v športovom a pohodovom dizajne. Rozhodne neurazí ani svojím elegantným čierno-sivým vyhotovením. Vnútri brašne nájdete dokonca aj pláštenku, ktorá vám zaručí ochranu fototechniky pri fotení nielen na slnku, ale aj pri sťažených poveternostných podmienkach a v daždi.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre digitálne kompakty

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 15 cm
Vonkajšia hĺbka 15,5 cm
Vonkajšia šírka 11 cm
Hmotnosť 0,16 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 12,5 cm
Vnútorná šírka 9,5 cm
Vnútorná hĺbka 12 cm

Vlastnosti

Počet vreciek 3 ×
Užitočné vlastnosti Odolnosť voči dažďu, Malé vrecká na batérie, pamäťové karty a pod., Možnosť vloženia statívu
Kód:  OW250a10
Produktové číslo:  4719856244952

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03