Obnoviť stránku

VANGUARD UP-Rise II 15

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VANGUARD UP-Rise II 15

VANGUARD UP-Rise II 15 je vysoko funkčný fotobatoh určený pre zrkadlovku a ďalšie doplnkové vybavenie. Vďaka nemu budete mať všetko potrebné vždy po ruke bez toho, aby vám niečo prekážalo pri fotografovaní. Batoh má perfektne oddelený priestor pre fotografickú techniku a pre osobné veci. Vďaka jedinečnému systému zipsov môžete batoh rôzne predlžovať a vymieňať objektívy podľa potreby. Ľahko prístupné vonkajšie vrecko je určené pre veci dennej potreby.
V priestore pre fotoaparát nájdete priehradku pre zrkadlovku, blesk, objektív, špeciálnu priehradku pre pamäťové karty a pružné vrecko vo veku je určené pre batérie či iné nevyhnutné potreby. Fotoaparát je výborne chránený pred nárazmi, nakoľko je vnútri vystlaný silným polstrovaním. V prípade nepriaznivého počasia je batoh vybavený integrovanou pláštenkou. Batoh je kompatibilný s popruhom Vanguard ICS, ktorý sa predáva zvlášť a má pútka na pripnutie ďalšieho vybavenia.
Spoločnosť Vanguard je známa výrobou špičkových foto a video batohov, ktoré sa vyznačujú komfortom, pohodlím a vysokou odolnosťou. Ich produkty využívajú fotografi na celom svete na prepravu ich životne dôležitého vybavenia, ako počas voľnočasového fotenia, tak i na dobrodružných výpravách do prírody. Výsledkom sú praktické elegantné batohy s vynikajúcimi vlastnosťami.
Parametre a špecifikácia:
Určené pre:
Zrkadlovka + objektív
Materiál:
Polyester
Rozmery:
Vonkajšie rozmery: 170 × 160 × 200 mm
Vnútorné rozmery: 150 × 105 × 165 (140 +25) mm
Hmotnosť:
390 g
Farebné vyhotovenie:
Čierna

Parametre a špecifikácia

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 20 cm
Vonkajšia hĺbka 17 cm
Vonkajšia šírka 16 cm
Hmotnosť 0,39 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 16,5 cm
Vnútorná šírka 10,5 cm
Vnútorná hĺbka 15 cm

Vlastnosti

Užitočné vlastnosti Držiak na statív, Malé vrecká na batérie, pamäťové karty a pod.
Kód:  OW200i92
Produktové číslo:  4719856236803

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18