Obnoviť stránku

VANGUARD The Heralder 48

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VANGUARD The Heralder 48

Komfortný batoh Heralder 48, ktorá poskytne perfektnú ochranu vášmu fotoaparátu. Spolu s dostatkom úložného priestoru pre všetko príslušenstvo sa vám vo výsledku dostane možnosti profesionálne zvečniť úplne akýkoľvek okamih na vašich cestách. Začať fotografovať budete navyše schopní v rekordnom čase, a to ako vďaka veľkému bočnému otvoru, ktorý uľahčuje prístup do batohu, tak dostatku priestoru pre prenášanie zariadenie is nasadeným objektívom.
Veľká väčšina príslušenstvo má svoju vlastnú priehradku, takže sa nemusíte báť poškodenia. Batoh okrem fotoaparátu s potrebným príslušenstvom bez problémov pojme tiež najrôznejšie káble či nabíjačky, tabliet, širokouhlý laptop a dokonca tu nájdete aj špeciálne miesto pre uloženie statívu. Iste poteší aj prídavný držiak telefónu, v prípadoch škaredého počasia potom môžete využiť krytu proti dažďu.
Parametre a špecifikácie:
Vnútorné rozmery:
290 (D) x 160 (Š) x 250 (V) mm
Vonkajšie rozmery:
330 (D) x 265 (Š) x 485 (V) mm
Vonkajší materiál:
Polyester
Vnútorný materiál:
Polyester, zamat
Hmotnosť:
2100 g
Kapacita:
Jeden profesionálny DSLR s nasadeným objektívom (až do 70-200mm f/2.8)
3 - 4 ďalšie objektívy
Blesk a príslušenstvo (pamäťové karty, káble, batéria a nabíjačka)
Až 15 "širokouhlý laptop
Tablet typu iPad
Statív
Kód:  OW200f2
Produktové číslo:  VA01236

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12