Obnoviť stránku

VANGUARD Reno 48KG

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VANGUARD Reno 48KG

Ste milovníkmi ciest do prírody, za dobrodružstvom či zábavou? Baví vás robenie exkluzívnych fotografií a vlastníte veľa fotografického materiálu, ktorý jednoducho musíte mať všade so sebou? Vďaka unikátnemu tvarovaniu batohu Vanguard Renon môžete mať všetok váš hodnotný inventár prehľadne uložený na jednom mieste.

Kľúčové vlastnosti

  • Batoh určený na prenášanie fotoaparátu
  • Dostatočne veľké priestory
  • Jednoduché rozdelenie vnútorných priestorov
  • Príjemné nosenie na chrbte
  • Vybavené pršiplášťom, ktorý chráni pred dažďom
  • Využitý materiál: nylon/polyester
  • Hmotnosť len 0,89 kg

Na ceste za fotografiami

Batoh je určený primárne pre fotografov. Jeho vnútorná časť je preto rozdelená na dve komory. Horná slúži na prenášanie maličkostí a krehkého materiálu. Spodná komora je vhodná na ukladanie fotoaparátu a ďalšieho fotografického inventára. Vnútorné priestory môžu byť rozdelené priehradkami na suchý zips na zaistenie bezpečnejšieho transportu materiálu. Na bokoch nájdete menšie vrecká, ktoré sú určené na prenášanie statívu, menšej fľaše s vodou či monopodu.

Batoh vďaka svojmu výbornému tvarovaniu a unikátnej ergonómii skvele sedí na chrbte. Vetraná zadná strana a priedušné ramenné popruhy zlepšia váš pocit pri jeho používaní. K ešte príjemnejšiemu zážitku z nosenia prispievajú hrudníkové a bedrové pásy, ktoré batoh bezpečne zafixujú na svojom mieste. Batožina je ďalej obohatená o pršiplášť, ktorý ochráni produkt s rozmermi 390 × 185 × 480 mm aj inventár pred dažďom či iným znehodnotením.

Kód:  OW200p99n
Produktové číslo:  VA01432

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09