Obnoviť stránku

VANGUARD GH-200

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VANGUARD GH-200

Guľová hlava GH-200 od spoločnosti Vanguard s vysoko ergonomickou pištoľovou rukoväťou . Je určená pre bezpečné držanie štandardných a veľkých objektívov.

Guľovú hlavu možno ovládať jednou rukou , Druhá vám zostane voľná napríklad pre prácu so zoomom objektívu. Vďaka systému Grip Position Release ju možno otočiť o 360 ° a umožňuje horizontálny náklon od -32 do +90 ° a vertikálny náklon od -8 do 90 °. Pre maximálne pohodlie ju teda môžete nastaviť do akéhokoľvek uhla. Pri pustení rukoväte sa prístroj automaticky zablokuje v danej polohe.

Rýchloupínacia doštička so svorkou umožňuje pohybovať s objektívom pri zachovaní stability stredu objektívu bez nechceného uvoľnenia. GH-200 umožňuje hladký pohyb a zároveň pôsobivou ergonomickú kontrolu nad prístrojom. Prednosťou zariadenia je tiež systém kontroly trenia aj zabudovaná vodováha.


Hlavné prednosti:

  • Univerzálna rýchloupínacia doštička
  • Podporuje veľké teleobjektívy
  • Vysoko ergonomická rukoväť
  • Umožňuje dokonalejšie panoramatické snímanie
  • Kontrola trenia


Parametre a špecifikácie:

Nosnosť:
6 kg

Výška:
115 mm

Hmotnosť:
0,805 kg

Materiál hlavy:
Hliník

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Hliník

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Rýchloupínacia doštička

Vlastnosti

Nosnosť 6 kg
Výška 11,5 cm
Hmotnosť 805 g
Kód:  OW205b
Produktové číslo:  4719856235707

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04